Michnik Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Cytat Cytat czyli mam ustawic poprostu np3/3 najlepiej 5/5 (3/3 to to samo) na tym dzielniku uzyskuje sie najwyzsze stabilne fsb A czym sie różnią ustawienia 3/3 4/4 5/5 6/6 w tym Abicie??? Bo nie wiem co ustawiać dając FSB 200MHz i więcej.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Cytat Cytat Cytat czyli mam ustawic poprostu np3/3 najlepiej 5/5 (3/3 to to samo) na tym dzielniku uzyskuje sie najwyzsze stabilne fsb A czym sie różnią ustawienia 3/3 4/4 5/5 6/6 w tym Abicie??? Bo nie wiem co ustawiać dając FSB 200MHz i więcej.... teoretycznie niczym ale praktyka pokazuje ze na 5/5 uzyskuje sie wyzsze stabilne fsb iz na pozostalych dzielnikach synch (oczywiscie jest to roznica jakis 1-3 mhz i nie zawsze sie sprawdza czasem max fsb jest takie samo na wszystkich dzielnikach 1:1) pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Cytat Cytat Cytat Cytat czyli mam ustawic poprostu np3/3 najlepiej 5/5 (3/3 to to samo) na tym dzielniku uzyskuje sie najwyzsze stabilne fsb A czym sie różnią ustawienia 3/3 4/4 5/5 6/6 w tym Abicie??? Bo nie wiem co ustawiać dając FSB 200MHz i więcej.... teoretycznie niczym ale praktyka pokazuje ze na 5/5 uzyskuje sie wyzsze stabilne fsb iz na pozostalych dzielnikach synch (oczywiscie jest to roznica jakis 1-3 mhz i nie zawsze sie sprawdza czasem max fsb jest takie samo na wszystkich dzielnikach 1:1) pzdr Dokładnie - różnice są rzędu 1 - 9 Mhz, ale zawsze to coś :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...