Michnik Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 czyli mam ustawic poprostu np3/3 najlepiej 5/5 (3/3 to to samo) na tym dzielniku uzyskuje sie najwyzsze stabilne fsb A czym sie różnią ustawienia 3/3 4/4 5/5 6/6 w tym Abicie??? Bo nie wiem co ustawiać dając FSB 200MHz i więcej.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 czyli mam ustawic poprostu np3/3 najlepiej 5/5 (3/3 to to samo) na tym dzielniku uzyskuje sie najwyzsze stabilne fsb A czym sie różnią ustawienia 3/3 4/4 5/5 6/6 w tym Abicie??? Bo nie wiem co ustawiać dając FSB 200MHz i więcej.... teoretycznie niczym ale praktyka pokazuje ze na 5/5 uzyskuje sie wyzsze stabilne fsb iz na pozostalych dzielnikach synch (oczywiscie jest to roznica jakis 1-3 mhz i nie zawsze sie sprawdza czasem max fsb jest takie samo na wszystkich dzielnikach 1:1) pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 czyli mam ustawic poprostu np3/3 najlepiej 5/5 (3/3 to to samo) na tym dzielniku uzyskuje sie najwyzsze stabilne fsb A czym sie różnią ustawienia 3/3 4/4 5/5 6/6 w tym Abicie??? Bo nie wiem co ustawiać dając FSB 200MHz i więcej.... teoretycznie niczym ale praktyka pokazuje ze na 5/5 uzyskuje sie wyzsze stabilne fsb iz na pozostalych dzielnikach synch (oczywiscie jest to roznica jakis 1-3 mhz i nie zawsze sie sprawdza czasem max fsb jest takie samo na wszystkich dzielnikach 1:1) pzdr Dokładnie - różnice są rzędu 1 - 9 Mhz, ale zawsze to coś :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...