fuzz Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Ostatnio pojawilo sie cos takiego 36 miesiecy gwary w systemie wymiany zepsutego na nowy, PFC, podwojna linia +12v ( ale tylko 20A na 5V i 3.3V), cena w okolicach 100 pln. Ja bym oczywiscie wybral fortrona, ale czyzby wkoncu przyzwoity tracer pod p4/a64 (podwojna +12v) Wierzyc mi sie nie chce, ale... tylko krowa nie zmienia pogladow :) Jesli ktos juz pisal o tym zasilaczu to prosze o zamkniecie, szukalem, ale nie znalazlem. edit: @Timotei grill ciagle z blachy:) ale czy ja wiem, moze poczekajcie na testy zanim zaczniecie krytykowac :> Kazdy moze sie zmienic;p Ale jesli nie poprawili jakosci ( co jest prawdopodobne :) ) a dowalili cene to hm... Nauczeni przykrym doswiadczeniem, ale kto wie, kto wie :) Edytowane 14 Marca 2006 przez fuzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timotei Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 szkoda zachodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Taaa... napiecia pewnie do 4liter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zaszaleli, pomalowali go w końcu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 prawie 100zł na tracera :blink: :blink: to ja podziekuje, moze innym razem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 IMO Takie firmy jak Codeshit, Tracer (Megabajt) i inne krzaki są niereformowalne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timotei Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 trzeba zakupić wersję OEM 100szt Codiego 300W pomalować(czarno ,red) pyknąć oploty, dac grilla zlotego i spylać jako super PSU_mod za cene 150 zł i tak ludzie kupią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 100 zł+ przesylka :blink: :blink: ja nic nie mowie bo mam logica :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 fant(ass)tyczny zasilacz ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) @maciekkk wiesz, bo miales? i "fortron is szajse;x" wiesz, bo miales? ... edit: no tracer to zlom, zwykle, nie wiadomo jak w tym przypadku :) a co do fortrona... ten 'mniejszy szajs' jest czasem lepszy od tego co wymieniles, i przy tym cichszy i tanszy:> FSP NOWE to najwyzsza klasa ;) a audi/bmw to szajs, bo nie jest tej klasy co ferrari/porshe/bentley/rolls royce? :) Edytowane 14 Marca 2006 przez fuzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 @maciekkk wiesz, bo miales? i "fortron is szajse;x" wiesz, bo miales? ... Nie miałem również AIDS, więc nie mogę mieć o nim opinii... tracer to złom, fortron mniejszy... ale nadal nie jest to zasilacz klasy tagan/seasonic/topower.... więc sory, dla mnie to szajs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mystic-3000 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 chyba nigdy nie przeknam sie do tej firmy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Eheheh, kolejny wyrób codeshitopodobny, szkoda zachodu imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Wygląda na to że jednak nie jest tak xle, a mozna powiedzieć że całkiem nieźle ;) http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/zas...00LucyFire.html Zasilacza na pewno nie mozna zaliczayc do dobrych, no ale jesli takie maja byc zasilki w kazdym kompie, zamist cedeshitow no to nie ma co nazekac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 FSP NOWE to najwyzsza klasa ;)A ja mówie o tych z allegro za 50 zł a nie o nowych 700W z czterema liniami 12V... gdzie w polsce da się kupić nowe fsp ? nigdzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) mialem racje, mialem racje, trzyma napiecia zgodnie z norma, ale za ta kase i tak wole fortrona :) @maciekk np w styczniu byly nowe fsp-350-mdn z roczna gwara za 52 pln, czy to tez zlom? :) @2maciekk z zasilaczami jest jak z antykoncejpcja, nigdy nie masz pewnosci :) :) :) Edytowane 15 Marca 2006 przez fuzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 @maciekk np w styczniu byly nowe fsp-350-mdn z roczna gwara za 52 pln, czy to tez zlom? :)no niby dobre są te fortrony, ale mimo wszystko jak się kupuje sprzęt za 2-3k to lepiej dołożyć trochę więcej i mieć "pewność". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Zgadza się, tym bardziej, że za kwotę 115-120zł można mieć modecoma MC 350 z gwarancją i nowiutkimi podzespołami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Zgadza się, tym bardziej, że za kwotę 115-120zł można mieć modecoma MC 350 z gwarancją i nowiutkimi podzespołami.hyhy, z modecomow to cwt fajny ;x jest test tego szmelcu ;x http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/zas...00LucyFire.html Edytowane 15 Marca 2006 przez maciekkk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Jak byś pzrecczytał to juz dałem tego linka kilka postów wcześniej:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Nie miałem również AIDS, więc nie mogę mieć o nim opinii... tracer to złom, fortron mniejszy... ale nadal nie jest to zasilacz klasy tagan/seasonic/topower.... więc sory, dla mnie to szajsFORTRON TO SZAJS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) FORTRON TO SZAJS?NIE, TO NAJLEPSZYZASILACZ WSZECHCZASÓW ! Edytowane 15 Marca 2006 przez maciekkk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Chętnie "przetestuje" Tracera podczas pokazu palenia zasilaczy na Tagach Tuningu we Wrocku (22-23 kwietnia w NOT). Edytowane 15 Marca 2006 przez Zenfist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Chyba się przejadę i potestuję razem z tobą. W kupie raźniej a w razie czego osłonię cię przed eksplozją własnym ciałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Ciężko jest zmusić FSP z allegro za 40 zł do puszczenia znaków dymnych ? ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Zaszaleli, pomalowali go w końcu :lol: Heheh teraz płacimy za świecącą się farbkę, oplotki, pudełko i kolorowe tabliczki znamionowe :D Ciężko jest zmusić FSP z allegro za 40 zł do puszczenia znaków dymnych ? ;x Odpal bez wentyla i podepnij zarówkę :) Tu mamy Lucyfera REALNE 450W za 94zł i po co wam Tagany i NeoTec :lol: :lol: :lol: http://www.allegro.pl/item92283063_tracer_...tega_od_ss.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Żarówa to chyba na zmienne 220V, stałe 12V chyba nie zadziała ? trejser nie może się równać z 550w prawdziwej mocy ! http://www.allegro.pl/item91507751_lc_powe...ci_express.html EDIT zna ktoś tę firmę ? http://www.allegro.pl/search.php?string=amacrox&country=1 mają pasywke za 350 zł... hmm Edytowane 15 Marca 2006 przez maciekkk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Żarówa to chyba na zmienne 220V, stałe 12V chyba nie zadziała ? trejser nie może się równać z 550w prawdziwej mocy ! http://www.allegro.pl/item91507751_lc_powe...ci_express.html EDIT zna ktoś tę firmę ? http://www.allegro.pl/search.php?string=amacrox&country=1 mają pasywke za 350 zł... hmm Wygląda cholernie podobnie do fortrona ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Wygląda cholernie podobnie do fortrona ;PZ tematu o Fortronach: czyżby stary znajomy pod inną marką ;> 2018150[/snapback] chodzi o fortrona z nowa naklejka?? ;) Tutaj chyba sie wyjaśniło, że to Fortrony z inną naklejką ;) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=183283 I wszystko jasne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...