Gość Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 mam takie pytanie. czy jesli ktos nie ma mozliwosci tradycyjnego(ftp/www) udostepnienia komus duzego pliku(nagrany program tv np "uwaga") mozna tutaj dawac login i pass do skrzynek na ktorych taki plik byl wczesniej wrzucony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 IMO tak , w koncu to nie warez , a tylko kwestia gdzie ( w jakim miejscu ) zostal nagrany dany plik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Dobrze wiedzieć. Jednak czy nagrywanie takich programów jest aby na pewno w pełni legalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 tak nagrywanie programow jest legalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 EEE, to niewiedziałem, sorry :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 dość dawno spotkałem sie z czymś takim jak e-dysk'i, moze poszukaj jakiegoś darmowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Dobrze wiedzieć. Jednak czy nagrywanie takich programów jest aby na pewno w pełni legalne? Legalne jest ale jak nagrywasz dla siebie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 p2m juz od dluzszego czasu sie rozwija ;) zawsze mam transfery rowne max lacza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Chyba nie bedziecie tu dyskutowac o transferach p2m, co nie? [ciach!]a, czy każdy topic na "O serwisie i forum" po wyczerpaniu tematu musi być zamknięty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...