yotomeczek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Ano ... http://www.vr-zone.com/reviews/EPoX/8RDA+/page5.htm Och - też kcem takie mobo Szkoda, że trza je leko modować ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 No niezle, tylko na jakim to bylo chlodzeniu?? Chyba ma AC jak sie niemyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 hyhy ja jade teraz na FSB 215Mhz :mrgreen: tylko pamieci asynchronicznie :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Oż ty w mordę! Ale ja i tak zbieram na Hammera... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 No niezle, tylko na jakim to bylo chlodzeniu?? Chyba ma AC jak sie niemyle. chłodzonko powietrzne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 hyhy ja jade teraz na FSB 215Mhz :mrgreen: tylko pamieci asynchronicznie :(. ty masz athlonka xp1600+??? i jakies peltiery stosujesz???? co do 8rda+ to moze za niedlugo bedzie nowy biosik...... a ja sobie za niedlugo go moze wreszcie kupie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Fajny wynik fsb 240 :mrgreen: Ja ledwie 140 wyciagam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Mi się marzy 200-211 ale płyta nie pozwala (błedy rejestru - kontroler IDE na płycie nie wyrabia) :(. Chyba zamienię za tydzień na tego epoxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 rok temu Morgana 1GHz wyciagalem na 200.81MHz :P (asynchronicznie pamieci) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 hyhy ja jade teraz na FSB 215Mhz :mrgreen: tylko pamieci asynchronicznie :(. ty masz athlonka xp1600+??? i jakies peltiery stosujesz???? co do 8rda+ to moze za niedlugo bedzie nowy biosik...... a ja sobie za niedlugo go moze wreszcie kupie.... zadnych peltierów nawet na AC bym tyle miał. cos mi nie wyszło przy unlocku i jak juz zdrapałem lakier to mi został mnoznik 7.5, teraz chyba rozumiesz :D. procek mógłby więcej :?. UpDate: Nowy rekord FSB 225Mhz 8O 8O 8O. Ludzie kupujcie EPOX'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 hyhy ja jade teraz na FSB 215Mhz :mrgreen: tylko pamieci asynchronicznie :(. ty masz athlonka xp1600+??? i jakies peltiery stosujesz???? co do 8rda+ to moze za niedlugo bedzie nowy biosik...... a ja sobie za niedlugo go moze wreszcie kupie.... zadnych peltierów nawet na AC bym tyle miał. cos mi nie wyszło przy unlocku i jak juz zdrapałem lakier to mi został mnoznik 7.5, teraz chyba rozumiesz :D. procek mógłby więcej :?. UpDate: Nowy rekord FSB 225Mhz 8O 8O 8O. Ludzie kupujcie EPOX'a. A na ile ustawiłeś pamięci? Bo watpie zeby na 225 chodzily :). Zreszta nie lepiej dowalic synchronicznie? np 180/180? Przeciez na takich ustawieniach to tracisz jak nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 hyhy ja jade teraz na FSB 215Mhz :mrgreen: tylko pamieci asynchronicznie :(. ty masz athlonka xp1600+??? i jakies peltiery stosujesz???? co do 8rda+ to moze za niedlugo bedzie nowy biosik...... a ja sobie za niedlugo go moze wreszcie kupie.... zadnych peltierów nawet na AC bym tyle miał. cos mi nie wyszło przy unlocku i jak juz zdrapałem lakier to mi został mnoznik 7.5, teraz chyba rozumiesz :D. procek mógłby więcej :?. UpDate: Nowy rekord FSB 225Mhz 8O 8O 8O. Ludzie kupujcie EPOX'a. A na ile ustawiłeś pamięci? Bo watpie zeby na 225 chodzily :). Zreszta nie lepiej dowalic synchronicznie? np 180/180? Przeciez na takich ustawieniach to tracisz jak nie wiem.Ale ja mam PC2100 :(. i one ida max na 158. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 hyhy ja jade teraz na FSB 215Mhz :mrgreen: tylko pamieci asynchronicznie :(. ty masz athlonka xp1600+??? i jakies peltiery stosujesz???? co do 8rda+ to moze za niedlugo bedzie nowy biosik...... a ja sobie za niedlugo go moze wreszcie kupie.... zadnych peltierów nawet na AC bym tyle miał. cos mi nie wyszło przy unlocku i jak juz zdrapałem lakier to mi został mnoznik 7.5, teraz chyba rozumiesz :D. procek mógłby więcej :?. UpDate: Nowy rekord FSB 225Mhz 8O 8O 8O. Ludzie kupujcie EPOX'a. A na ile ustawiłeś pamięci? Bo watpie zeby na 225 chodzily :). Zreszta nie lepiej dowalic synchronicznie? np 180/180? Przeciez na takich ustawieniach to tracisz jak nie wiem.Ale ja mam PC2100 :(. i one ida max na 158.to tak jak moje :-))) czas na wymiane ddr'ow, bo wstyd mowic, jakie sie ma pamieci ;-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ja tylko swojego 8kta3+pro sprzedam i kupuje 8RDA+....... kupie do tego jakies 128MB 266 i WB od Amoniaka i wtedy zobaczymy jak u mnie pojdzie......... aha zawsze mnie interesowalo jedno: czy jadac FSB mamy wiekszy przyrost mocy niz mnoznikiem??? a co do pamieci: to ten epox 8RDA+ mna przeciez mozliwosc regulowania napieci..... wiec chyba mozna podniesc cos i dac na pamieci jakis wentylek malutki....... co sadzisz o tym Mateoosh??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Mateoosh sproboj jeszcze raz unlocka, to moze wroca stare mnozniki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 juz na bank sprzedaje swoja plytke.... wiec tak w tydzien bede mial tego epox 8RDA+..... zobaczymy jak pojdzie bez unlocka..... szkoda tylko ze na plytke pojdzie cala kasa........ a mialem sobie kupic wb....... mam nadzieje ze amoniak poczeka z ta oferta na allegro do ferii... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Pamięci nijak wyzej nie idą ;(. A co do unlocka to lakier gdzieś posiałem ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Ano ... http://www.vr-zone.com/reviews/EPoX/8RDA+/page5.htm Och - też kcem takie mobo Szkoda, że trza je leko modować ... Jakiśczas temu na forum był link do 267 mhz. Tylko nie pamiętam czy to tyczyło samych ramów czy całego kompa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Jakiśczas temu na forum był link do 267 mhz. Tylko nie pamiętam czy to tyczyło samych ramów czy całego kompa... To mobo ma w biosie 250 MHz :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider__WAWA Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 ja tylko swojego 8kta3+pro sprzedam i kupuje 8RDA+....... kupie do tego jakies 128MB 266 i WB od Amoniaka i wtedy zobaczymy jak u mnie pojdzie......... aha zawsze mnie interesowalo jedno: czy jadac FSB mamy wiekszy przyrost mocy niz mnoznikiem??? a co do pamieci: to ten epox 8RDA+ mna przeciez mozliwosc regulowania napieci..... wiec chyba mozna podniesc cos i dac na pamieci jakis wentylek malutki....... co sadzisz o tym Mateoosh??? Z mojego doswiadczenia wiem ze wiecej fsb daje wiekszy przyrost niz np. ta sama czesotliwosc uzyskana mnoznikiem !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Z mojego doswiadczenia wiem ze wiecej fsb daje wiekszy przyrost niz np. ta sama czesotliwosc uzyskana mnoznikiem !!!NIe no koleś nie wyrobiłem przy tym! :lol: :lol: :lol: Przeciez to są podstawy kręcenia. Bo kręcąc fsb to jak by podkręcasz całego kompa, zaś mnożnikiem samego proca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja mam epoxa (nie 8rda+, ale trudno) procek jak w opisie i jak mu daje fsb166 to nie wstaje, a na fsb165 chodzi jak zegarek. Ma ktoś może pomysł dlaczego bo dzieje mi sie tak na vcore 2.0 ps: to nie wina pamiątek bo one to idą najwiecej na 360mhz. z góry dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja mam epoxa (nie 8rda+, ale trudno) procek jak w opisie i jak mu daje fsb166 to nie wstaje, a na fsb165 chodzi jak zegarek. Ma ktoś może pomysł dlaczego bo dzieje mi sie tak na vcore 2.0 ps: to nie wina pamiątek bo one to idą najwiecej na 360mhz. z góry dzieki. a probowales na 167MHz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja mam epoxa (nie 8rda+, ale trudno) procek jak w opisie i jak mu daje fsb166 to nie wstaje, a na fsb165 chodzi jak zegarek. Ma ktoś może pomysł dlaczego bo dzieje mi sie tak na vcore 2.0 ps: to nie wina pamiątek bo one to idą najwiecej na 360mhz. z góry dzieki. a probowales na 167MHz? Próbowalem :( i nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja mam epoxa (nie 8rda+, ale trudno) procek jak w opisie i jak mu daje fsb166 to nie wstaje, a na fsb165 chodzi jak zegarek. Ma ktoś może pomysł dlaczego bo dzieje mi sie tak na vcore 2.0 ps: to nie wina pamiątek bo one to idą najwiecej na 360mhz. z góry dzieki. a probowales na 167MHz? Próbowalem :( i nic moze musisz zmienic bios? sprobuj jeszcze z wyzszym taktowaniem fsb, moze pojdzie, ale mysle, ze to wina biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Dziwne... dobrze by bylo jakbys zmienil bios, ewentualnie pokombinuj cos z ustawieniami w biosie. Poza tym moze to grafika nie wytrzymuje juz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Dziwne... dobrze by bylo jakbys zmienil bios, ewentualnie pokombinuj cos z ustawieniami w biosie. Poza tym moze to grafika nie wytrzymuje juz? Z tą grafiką to nie bardzo (jeżeli chodzi o taktowanie AGP), bo przy fsb 166 dzielnik sie tak ustawia że AGP ma 66mhz a PCI 33mhz. A co do biosu to nigdzie nie moge znaleźć, raz już sciągnąłem taki bios co niby do tej płytki a potem sie okazało że nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ano ... http://www.vr-zone.com/reviews/EPoX/8RDA+/page5.htm Och - też kcem takie mobo Szkoda, że trza je leko modować ... ja to cudo zapodaje sobie na poczatku przyszlego tygodnia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...