Skocz do zawartości
metal

Strona ...

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatio myślałem nad założeniem stronki o sprzęcie do komp'a itp. :D Dołączona grafika i zrobiłem takie coś:

strona ...

to jest tylko projekt i nie wiem czy coś z tego będzie Dołączona grafika... ale chciałem wam pokazać stronkę i zapoznać się z waszymi opiniami :D Dołączona grafikahyhy...

informacje na stronie są nieprawdziwe !!! Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika ghyhyhyhyhyhy...

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogolnie fajnie... ale na twoim miejscu zrezygnowal bym z ramek... i zrobil strone w tablekach, jest duzo lepiej (wiecej przegladarek poprawnie rozpoznaje strone)

Dołączona grafika ghyhyhy... a jak to się robi ? bo nie wiem [poważnie] ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beznadzieja.

1. Wywal ramki. Na małych okienkach i przeglądarkach tekstowych nie da się tego czytać.

2. Ten gotyk na czerwonym tle ma się nijak do reszty. Co to tu robi?!?!

3. Czerwone tła (szczególnie jeżeli będą większe) są nieprzyjemne w patrzeniu na dłuższą mete.

4. Po co te link(i) takie rozmazane? Jeżeli wyłącze obrazki w przeglądarce nie widać adresu.

5. Brak taga alt w obrazkach (problem wyłączonych obrazków/doładowywania)

6. Rozjeżdza się pod Operą

7. Lewa ramka nie ma suwaka - nie wiać dołu - patrz punkt 1.

8. Brak tytułu strony

9. Niezgodna ze standardem html (tweak.pl też :))

10. Za duży baner/górna sekcja.

Za to podobają mi się te przyciski 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogolnie fajnie... ale na twoim miejscu zrezygnowal bym z ramek... i zrobil strone w tablekach, jest duzo lepiej (wiecej przegladarek poprawnie rozpoznaje strone)

http://www.webhelp.pl/kursy/html/pliki/html_tab.php - podstawy tworzenai tabel :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.webhelp.pl/kursy/html/pliki/html_tab.php - podstawy tworzenai tabel :)

Dołączona grafika dzięki :) ...

postaram się jak najszybciej zrobić stronę w tabelach

beta 0.00.2003wer.1.1

ot: siema ! Dołączona grafika gramy do końca świata i jeden dzień dłużej !!! Dołączona grafika hyhyhyhy...

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zamaskuj sobie url'a przez prv - powinna zniknąś ci ta reklama z republiki.. u mnie przynajmiej działa ( sprzwdź w podpisie )

zessaj sobie macromedia mx - tabele poskładasz bez problemu bo to "wyswig"

co do flashowych buttonów - dodają uroku, ale jak napisał LuKaSeKbP - nie zawsze działają poprawnie ( podobny efekt uzyskasz poprzez rollover img )

najważniejsza jest dbałóść o aktualizację stronki - sam wtedu wychwycisz i poprawisz wszelkie błędy ( z czsem oczywiście )

powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest dobrze... ale przydalo by sie logo kolo banera... wtedy strona by sie ozywila ukierunkowala... logo musi mowic o tym o czym jest strona, a także pasować do oprawy graficznej, wiec proponuje zrobic logo z miejscem na baner...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba Dreamweaver MX do tworzenia www a nie macromedia mx??? Nom chyba ze heszcze wlaczasz w to Flash MX, Firewarks MX, Director MX, FreeHand 10, HomeSite, Authorware 6.5 to sorka

http://www.macromedia.com/software/dreamweaver/ dreamweaver mx do sciagniecia

Powodzenia ze stronka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba Dreamweaver MX do tworzenia www a nie macromedia mx??? Nom chyba ze heszcze wlaczasz w to Flash MX, Firewarks MX, Director MX, FreeHand 10, HomeSite, Authorware 6.5 to sorka

http://www.macromedia.com/software/dreamweaver/ dreamweaver mx do sciagniecia

Powodzenia ze stronka :)

A co za roznica? 8O .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co za roznica?  8O .

Roznica jest taka, ze Dreamweaver Mx to samodzielny program do edycji i tworzenia www, natomiast masromedia mx to zbior wszystkich i rozszerzonych programow np wspomniany edytor, flash mx i reszta

Czepiasz się...Każdy zczaiło co chodzi... :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko tylko pytanie, chcesz zrobic konkurencje 27436297483250 stronom o hardware? ghyhyyhyhyh ;).

Dołączona grafika ghyhyhy... nie wiem czy wogóle będzie jakaś konkurencja jak to tylko projekt Dołączona grafika heh... a jak bym się wzioł na poważnie tożadna strona nie ma szans :wink: Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika buhahaha...

to jak ma się nazywać ? takie coś mi się wymyśliło a dopiero później pomyślałem że jest w ch#j stron ...hardware :D Dołączona grafika hehehe...

to może nazwę samo death ? Dołączona grafika tylko wtedy nie wiem czy to ma coś wspólnego i się będzie kojarzyło z stroną o komp'ach ? :? Dołączona grafika hmm...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz jest już fajnie... z tym logiem strona jest bardziej pełna.

Jednak BiAłY ma racje z czymś takim to raczej nie podbijesz rynku :), hardware to bardzo ogolne pojęcie i jeżeli chiałbyś sam wystartować z serwisem o tak obszernej tematyce to nie wiem czy dałbyś rade sie utrzymac. Mówie tak bo wiem co to znaczy prowadzic serwis, a jeszcze bardziej kilka serwisów na raz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi