Skocz do zawartości
WitekCz

Radiator Na Chipsecie

Rekomendowane odpowiedzi

Która z płyt głównych z chipsetem nVidia nForce4 Ultra ma najwięcej miejsca na radiator na chipsecie po zamontowaniu grafiki? Jaki radiator radzicie? Nie ma mowy o żadnym wiatraku z radiatorem.

WitekCz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ten dzial :mur: a pozatym troche nie rozumiem pytania :/ :unsure: :unsure: :huh: :huh: :blink: :blink: <_< <_<

Co tu jest do rozumienia? Mam zamiar kupić płytę główną z chipsetem takim, jaki napisałem. Wiem, że nb w tym chipsecie potrafi się nieźle nagrzewać. Nie lubię gdy komputer źle pracuję np z powodu przegrzania chipsetu. Czy jeszcze coś niejasne??? Nie ten dział? A to przepraszam. myślałem, że tu mi ktoś poradzi, co kupić, bo jak już napisałem MAM ZAMIAR KUPIĆ MOBO... Może się myliłem... TO GDZIE MAM SKIEROWAĆ PYTANIE???

WitekCz

Edytowane przez WitekCz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz ja myślałem, że mobo się kupuje ze względu na wydajnośc/stabilność/możliwości oc, a nie umijescowienie czipsetu :lol:

A ile miejsca zostanie do zależy też od grafiki jakie ma rozmiary ;)

Ile masz kasy na mobo ? DFI LP UT NF4 Ulta-D ;) a wentyl na czipsecie z regulacją obrotów i każda grafa wejdzie ;) można zamontować zalmana po małej przeróbce...

Edytowane przez Dejot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Allegro.pl są fajne zalmany i pentagramy.....

Wiem ze są fajne :) tylko niewiem ktory jest fajny i zarazem dopasowany do tej płty, boję się ze jak coś kupię to nie przypasuje, chodzi o to zeby nozki pasowaly, chyba ze rownie dobrze sprawują sie jakieś przyklejane do chipsetu? Mozecie wskazać jakieś na taśme?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi