RoMeR Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Mam taki problem z GG ze nie moge sie zalogowac jako uzytkownik poniewaz wyskakuje notka ze podane haslo jest nieprawidlowe a na 100% jest poprawne co lepsze gdy w opcji przypomnij wpisuje mojego maila ktorego podalem przy rejestracji pisze mi ze rowniez jest nieprawidlowy!!! Czy mozliwe jest ze ktos sie wlamal w moje konto i zmienil mi zarowno haslo jak i maila? Czy moze przyczyna lezy w jakims bledzie GG? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Możliwe, że ktoś się włamał. Ostatnio też szukałem hasła do konta a gg nie mogło mi wysłać maila z przypomnieniem. Zwróciłem się o pomoc do supportu gg, podałem nr gadulca, email, date ostatniego logowania i przybliżoną datę założenia konta. Za 3 dni miałem nowe hasło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Mam taki problem z GG ze nie moge sie zalogowac jako uzytkownik poniewaz wyskakuje notka ze podane haslo jest nieprawidlowe a na 100% jest poprawne co lepsze gdy w opcji przypomnij wpisuje mojego maila ktorego podalem przy rejestracji pisze mi ze rowniez jest nieprawidlowy!!! Czy mozliwe jest ze ktos sie wlamal w moje konto i zmienil mi zarowno haslo jak i maila? Czy moze przyczyna lezy w jakims bledzie GG? ano jest mozliwe.. kradziez hasla do gg jest banalna :) nie raz juz byly poruszane tematy zwiazane z kradzieza hasla i glupota osob ktore takie haslo daly sobie ukrasc :) Edytowane 19 Marca 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fa!th Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 ano jest mozliwe.. kradziez hasla do gg jest banalna... szczegolnie osobom ktore korzystaja z dc++ heh, jak ktos udostepnia foldery win/prg files itp :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...