Skocz do zawartości
RoMeR

Problem Z Gadu Gadu

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem z GG ze nie moge sie zalogowac jako uzytkownik poniewaz wyskakuje notka ze podane haslo jest nieprawidlowe a na 100% jest poprawne co lepsze gdy w opcji przypomnij wpisuje mojego maila ktorego podalem przy rejestracji pisze mi ze rowniez jest nieprawidlowy!!!

Czy mozliwe jest ze ktos sie wlamal w moje konto i zmienil mi zarowno haslo jak i maila?

Czy moze przyczyna lezy w jakims bledzie GG?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe, że ktoś się włamał.

Ostatnio też szukałem hasła do konta a gg nie mogło mi wysłać maila z przypomnieniem. Zwróciłem się o pomoc do supportu gg, podałem nr gadulca, email, date ostatniego logowania i przybliżoną datę założenia konta. Za 3 dni miałem nowe hasło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki problem z GG ze nie moge sie zalogowac jako uzytkownik poniewaz wyskakuje notka ze podane haslo jest nieprawidlowe a na 100% jest poprawne co lepsze gdy w opcji przypomnij wpisuje mojego maila ktorego podalem przy rejestracji pisze mi ze rowniez jest nieprawidlowy!!!

Czy mozliwe jest ze ktos sie wlamal w moje konto i zmienil mi zarowno haslo jak i maila?

Czy moze przyczyna lezy w jakims bledzie GG?

ano jest mozliwe.. kradziez hasla do gg jest banalna :) nie raz juz byly poruszane tematy zwiazane z kradzieza hasla i glupota osob ktore takie haslo daly sobie ukrasc :)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi