Mortifer Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Witam! chciałbym kupić naprawdę doskonale wydajną karte graficzną(chodzi mi głównie o gry komputerowe). Mam do dyspozycji około 950zł. W sklepie polecają mi ASUS 6800 GT EXTREME albo MSI GEFORCE 6800 GS. Co wy o tym sądzicie? Macie może jakieś inne sugestie? Liczę na fachową pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 a moze jakiegos x800GTO2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 AGP czy PCIE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 jeżeli pci-e to 7600GT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Popieram, że brać 7600GT. Za około 950 zł można teraz wyrwać również 7800GT. Myślę, że przy tej cenie również ciekawa propozycja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) jak cos to za 950 zl moze uda Ci sie na allegro dopasc gf 7800 gt, a jak nie to tylko 7600 gt za 770 zl (chyba, ze taniej bedziesz mial) @lukmek heh ubiegles mnie o 1 min :] Edytowane 19 Marca 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalin20 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 popieram przedmówców!!! 7600GT będzie najlepszym wyborem na teraz!!! dostaniesz ją za mniej niż 950zł więc zostanie ci jeszcze troche kaski na inne podzespoły (zasilacz może ram może jakieś chłodzonko do karty) lub na weekend ze znajomymi w jakimś dobrym pub'ie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortifer Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 czyli 7800GT będzie najbardziej wydajnym wyborem dla mnie? Mam nadzieję , że jest to naprawe wydajna karta i spełni moje oczekiwania. Ktoś wie może jak ona się sprawdza "w terenie"?;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Sprawdza sie dobrze Skoro 6800gs mial wystarczyc to mysle ze to tym bardziej bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortifer Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 heh no ja nie wiem czy mial wystarczyc, ale taka oferte mi przedstawili w sklepie komputerowym. Btw. w niemczech możnakupić za 100euro ge forca 7800gt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 .... Btw. w niemczech możnakupić za 100euro ge forca 7800gt :)Gdzie? Jak to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortifer Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 W gazetach takich jak u Nasz komputer swiat sa wlasnie ogloszenia i moj kuzyn mi wlansie podrzucil ostatnio taka ideę że może mi przywieźć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stabik Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Moze troche wiecej info zarzuc zapewne wielu bylo by chetnych ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortifer Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 oHeh no ja jestem w trakcie z prowadzania sobei Asus Extreme N7800GT Dual i place za niego 300 euro. Okazało się , że mam znajomego w sklepie:) I mam po cenie hurtowej :) Pozdrawiam i dzięki za pomoc :) w reszcie mój sprzęt będzie miał wyzwanie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...