shura Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Popatrzcie sobie na to: Sempron 2200+; Abit NF-7 S v.2; 2x256 kingston pc400; Gigabyte radeon 9550 128mb/bit; WD Caviar 250 gb; I do tego noname 225W. Takie zestawienie chodzi juz razem prawie rok Wiem, wiem, MUSZE wymienic, ale jakos do tej pory wszystko smiga, czy to nie wydaje się Wam dziwne? Komputer chodzi wlaczony od rana do wieczora, temperatury co prawda są dość wysokie, ale zasilacz wytrzymuje! Edytowane 19 Marca 2006 przez shura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 yYyyYyY jest jakies pytanie :wink: ale lepiej go wymien ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 yYyyYyY jest jakies pytanie :wink: ale lepiej go wymien ;) jest B) : ... I do tego noname 225W. Takie zestawienie chodzi juz razem prawie rok Wiem, wiem, MUSZE wymienic, ale jakos do tej pory wszystko smiga, czy to nie wydaje się Wam dziwne? Komputer chodzi wlaczony od rana do wieczora, temperatury co prawda są dość wysokie, ale zasilacz wytrzymuje! ja bym się zgłosił do 'nie do wiary' po prosty wymień, pewnego dnia mozesz zobaczyć tylko dymek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Mialem podobny sprzet za wyjatkiem tego ze grafa to GF3ti i krecilem sprzeta dosc ostro na zasilce 230W :) Nie jest to glupota tylko nie wiedza :wink: Wtedy nie wiedzialem czym to grozi ,ale zasilka byla dzielna i zaslabla jak musiala dac wiecej z linii +5V na Asusie kolegi ,nawiasem mowiac odeszla z klasa i nic innego nie zabrala :lol2: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 A daj jakaś fotkę tego cuda :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shura Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Hehe, niestety nie dysponuję aparatem cyfrowym. Tak, wiem, niedlugo wymienie, prawdopodobnie jakis fortron. :) ps. Nie chciałem tutaj sie jakos podniecac specjalnie, czy cos w tym stylu, ale to chyba nie jest normalne. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Mi tez kiedys wydawalo sie to dziwne az ktoregos dnia, zasilacz odmowil poszluszenstwa. A chodzil 2 lata na, 2400+, asrock k7vt2, cdrom, dvd, zasilka itp... mnial chyba 240W Coldenshit i codzien zbieralem sie kupic zasilacz az wkoncu zostalem do tego zmuszony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shura Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Ja tak samo, przymierzam się do zakupu dłuższy czas. Powiedzcie mi tylko czy gdyby zasilacz poprostu mi sie zfajczyl, to moze to sie odbic na reszcie sprzetu? I czy duza jest szansa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lian-li Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 u mnie chodzi to i jest lux :D http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=92026313 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Ja działałem na totalnym No-Name 250W i to na 2000MHz. Czasami takie parchy wytrzymują bardzo długo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 ale czesciej palą pół komputera. dziś chodzi a jutro mozesz miec pozar w kompie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Takie parchy mogą być robione przez np. CWT lub FSP, bądź też Sirteca i mają sporo nadmiarowych części, bo kiedyś nikt tak nie oszczędzał na zasiłkach. NAwet codeguano kiedyś byo lepsiejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 ale czesciej palą pół komputera. dziś chodzi a jutro mozesz miec pozar w kompie......albo w domu ;P Takie parchy mogą być robione przez np. CWT lub FSP, bądź też Sirteca i mają sporo nadmiarowych części, bo kiedyś nikt tak nie oszczędzał na zasiłkach. NAwet codeguano kiedyś byo lepsiejsze. A to jest prawda, miałem kiedys Enlight'a 235W, bo obudowie było widać ze bardzo stary, a działał z Athlon XP 2200+@2200Mhz, GF3Ti200, 512ddr, kt400, nagrywarka. A do autora tematu powiem, zeby najpierw podał nazwe firmy która wyprodukowała zasilacz, bo może ma cos markowego co zupelnie starczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Enlighta robił Sirtec, obecnie pod marką Enlight występują Delty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...