mruz Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) problemik: ostatnio zamontowałem drugi dysk HDD na płycie ECS k7s5a i wystąpił nastepujący "problem" (nie wiem 3 tak to moge nazwać) mianowicie: gdy wyłanczam kompa przed samym momentem wyłączenia słychać w glosniczku systemowym takie piiiiik :) nie wiem co to moze oznaczać i 3 jest to jedynie inf. o wyłączeniu kompa :lol: dodam ze wczesniej mialem win XP a teraz 98 i ten "problemik" nie zawsze występuje ?? :? co to może oznaczać? Edytowane 21 Marca 2006 przez mruz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 zobacz do instrukcji od płyty gł. co oznacza taki sygnał dźwiękowy, jest już topic o tej płycie, nie pisz 3l0 językiem, zmień nazwę topicu na regulaminowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Najlepiej podaj jaki masz bios ( jakiej firmy to będziemy wiedzieć co oznacza pojedyńcze długie piknięcie ) np. BIOS firmy AWARD 1 krótki - wszystko w porządku. 1 długi - błąd pamięci BIOS firmy AMI 1 - dźwięk błąd odświeżania RAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 :evil: ... 6. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. ... mruz, zmień temat na regulaminowy. Można to zrobić poprzez edycję pierwszego postu (przycisk ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...