Gość gentro Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Jestem z Warszawy zakupilem kompa podkrecilem go narazie troche i stwierdzam ze te wentyle robia tyle chalasu co para szkieletow na blaszanym dachu do OC i chichosci potrzebne WC. I tu moje pytanie kto zna jakies sklepy znajdijace sie na terenie Warszawy z czesciami do WC bloki hlodnice itp Atmeki lub sklepy internetowe z wawy lub okolic. Interesuja mnie graty pewne mile widzane tansze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Problemy z mózgiem czy z palcami? Po cholere piszesz dwa takie same tematy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Kolego nie dubluj tematow to po pierwsze. Po drugie naucz sie uzywac opcji "szukaj". Po trzecie korzystaj ze slownika podczas pisania postow. Po czwarte masz dzial "Chlodzenie woda i inne metody" wiec idz tam i duzo czytaj zanim cos napiszesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 i po co zakladasz kolejny?? daj se siana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gentro Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Santi cieszy mnie to ze umiesz czytac do 4 tylko ta 4 cytuje " "Po czwarte masz dzial "Chlodzenie woda i inne metody" wiec idz tam " hym ale jako jedyny napomknol ze chodzi o wode oklaski dla tego pana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...