palantunio Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Mam starą drukarkę HP DeskJet 610c. Jest z nią pewien problem. Gdy chcę cos wydrukować ona normalnie pobiera papier i w momencie gdy powinna już coś mazać na kartce drukarka staje w miejscu, papier zostaje w środku i zaczyna migać dioda (wskazująca brak papieru). Czy da się coś z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lock@ Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Miałem identyko problem. Coś się zabrudziło, zablokowało sam nie wiem. Rozkręciłem, wyczyściłem, wysypałem pół kilo jakichś kłaków i zaczęła działać. Niestety za drugim razem już całkiem ją szlag trafił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziumak Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Palantunio: udało się coś z drukarką zrobić bo właśnie dostałem taką do rąk i mam ten sam problem, przede mną jeszcze czyszczenie ale coś mi się zdaje, że nie pomoże :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Mam ten sam problem, może się jeszcze nią jeszcze pobawię ale kupuje coś nowego :), w końcu drukarke mam już ponad 7 lat to należy się jej emerytura :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...