Santi Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) nu nu nu :] ładniutko :] tyle że na pierwszym screenie trochę mało publiczności xD czyżby pouciekali bo tak nudny mecz?Drogie bilety byly. :D A tak na serio to niektore stadiony swieca pustkami. :cry: PES - każda część - także i 6ta - ma jedną podstawową zaletę - mimo wszystkich wymienianych tu wad - nadal chce się grać... i grać, i grać, i grać i..... B-) ....a że każdy na coś tam narzeka - no coż - żadna gra nie jest i nigdy nie będzie idealna - nawet PES.Dokladnie. ;] PES6 nie jest idealny, ale to nie zmienia faktu, ze i tak syci. :P Takie tam brameczki: ESSIEN Gramy na 'TAK' :) Edytowane 7 Listopada 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 ok jestem po pierwszej sesji multi w PES 6 z kumplem :) oczywiście graliśmy w demko, więc liczba drużyn ograniczona moje odczucia: gra nadal wzbudza ogromne emocje :) rozgrywka jest jakby bardziej chaotyczna w porównaniu do poprzednich części - piłka, odskakuje, odbija się od zawodników, podania po ziemi nie zawsze są adresowane tam gdzie sie chce gra zawodników bez piłki o czym już wcześniej pisałem - w multi jes jeszcze bardziej denerwująca - wychodze Torresem do przodu na skrzydło - a moi zawodnicy zamiast wbiegać na wrzutkę do pola karnego spokojnie czekają na 20-25 metrze :mur: albo inna sytuacja: podanie do rozgrywającego - rozglądam się kogo by tu uruchomić szybkim podaniem - a tu jeden z napastników truchta sobie tuż obok mnie czekając na zbawienie chyba - normlanie czasem dostawałem szału!!! mam nadzieję, że gdy wreszcie dorwę fulla moje akcje będą bardziej poukładane.. bo póki co - mówię cały czas o multi - to jest jakoś tak... hmm.... dziwnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Dla wszystkich tych których zastanawia czy zagrac w Pesa 6 ... sędziowanie w tym odgwizdywanie kazdego smyrniecia w dupe w 5 dobijalo mnie a tutaj prosze bardzo jest juz o niebo lepiej ;) wkoncu mozna normalnie pograc a wslizgi są teraz genialnie zrobione ;) Strzaly z dystansu wydają mi sie teraz lepsze mocniejsze ,szybsze z większą rotacją ale jest tez jedna wada w obecnej pilce coraz wiecej goli pada ze stalych fragmentów gry a tutaj...eh dojsc do pozycji strzeleckiej Ibrahimviciem czy Kollerem i strzelic glową gola to niestety strasznie trudna rzecz wiec mozna sobie biegac po lini Joaqinem czy Ronaldo i wrzucac pilki ale i tak 95 % pada lupem bramkarza/obroncy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 wychodze Torresem do przodu na skrzydło - a moi zawodnicy zamiast wbiegać na wrzutkę do pola karnego spokojnie czekają na 20-25 metrze :mur: albo inna sytuacja: podanie do rozgrywającego - rozglądam się kogo by tu uruchomić szybkim podaniem - a tu jeden z napastników truchta sobie tuż obok mnie czekając na zbawienie chyba - normlanie czasem dostawałem szału!!! mam nadzieję, że gdy wreszcie dorwę fulla Musze Cie zmartwic:).. ale do odwaznych swiat nalezy. hehe. ja juz "naumialem sie grac z tym czyms" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 moj brat zagral w pesa , ogolnie to on nie grywa na kompie , ale stwierdzil ze fifa przy pesie jest dretwa :D ja pesa tak modowalem ze nie mam juz trybun :D tzn mam ,ale tylko przy powtorkach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 dziwne... ja mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Działa Wam LOD_Mixer w PES6? U mnie krzyczy, że nie suportuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 dzik86 - mam to samo :|... jest na to jakaś rada ?...głupio tak bez trybun :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Działa Wam LOD_Mixer w PES6? U mnie krzyczy, że nie suportuje....Dziala. Ja uzywam tego od Juce do ktorego link dalem pare stron wczesniej. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Dzis kolejny mail od ultimy: Informujemy, że w dniu dzisiejszym udalo nam się uzyskać informację o tym iż polska edycja gry PES 6 PL pojawi się prawdopodobnie ok 17.11. No [ciach!]icy mozna dostac. Czlowiek chce byc uczciwy (od czasu do czasu) zamawia orginal pod koniec pazdziernika i okazuje sie ze premiera przesunela sie o ponad 2 tygodnie. No masakra totalna. Gdybym wiedzial ze tyle bede musial czekac odrazu kupilbym wersje angielska. Zreszta polski komentarz jak pisaliscie jest bardzo nieciekawy... btw. w sklepach sa jakies wersje niedorobione czy raczej z zrodel o ktorych nie mozna mowic? ps. Jak w demo 6stki mozna grac w dwoch? Ja jak podlaczylem pada to nie moge klawa nic wybierac... ocokaman? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 na allegro ostatnio widzialem jak ktos sprzedawal oryginal z uk, czyli od reki teoretycznie, a nie pre-ordery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Polecieli sobie nieźle w kulki... ciekawe co było przyczyną...zobaczyli komentarze w necie i od nowa komentarz robią ? :D xpektor w settings w zakładce player 1 ustawiasz "--" a w player 2 ustawiasz pada i ... cała filozofia icon_smile3.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Dziala. Ja uzywam tego od Juce do ktorego link dalem pare stron wczesniej. ;)Dziwne.. u mnie lipa.. sciaglem twoja wersje i kiszka.. moze wrzuc na server TĄ wersje co masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Dziwne.. u mnie lipa.. sciaglem twoja wersje i kiszka.. moze wrzuc na server TĄ wersje co masz.Oka. ;] http://rapidshare.com/files/2547384/kitserver.rar Odznacz sobie Enable aspect ratio correction jak nie grasz na panoramie. Troche nowych strojow jest tam (wiekszosc z ligii 'inne'). ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 raven_88 - dzieki, ale zaraz po napisania posta mnie oswiecilo i wkoncu moglem sobie pograc z bratem. Przyjemnosc z meczykow 100x wieksza, niz przy kopaninie z kompem. Jak narazie trudniej bramki ustrzelic, a jesli jakies wpadaja to takie miodzio, np z volejka po przyjeciu na klate. Rozplywam sie... Niech sie dzieje wola nieba... do 17 poczekam, bede pykac w demko. Zreszta i tak nie mam czasu na granie... 16/17/18 coraz blizej, przydałoby sie, chociaz na probna amnestie sie zalapac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Załamany kadrą na Belgię (czyt. porażką w tym meczu za tydzień...) zagrałem jeden mecz nowego PES'a. Pewne wnioski już mam. Po pierwsze, Borek komentuje jak z kijem w [gluteus maximus], a drugi komentator to nie wiem kto to. Przedstawia się jako Kołtoń, ale to nie on. ~20% komentarza Romana Kołtonia to jest już słynne "eeee". W grze tego nie ma :lol: Po drugie, grałem na niskim (2 od dołu) poziomie trudności aby obczaić grę, więc z łatwością strzeliłem kilka bramek. Jedną z nich... ręką. Sędzia uznał B-) Dokładnie było tak, że piłkę po moim strzale odbił bramkarz, następnie mój zawodnik przyjął prawą ręką i strzeliłem do pustej bramki "prawidłowego" gola... Teraz potestuję gameplay na nieco wyższym poziomie trudności, ale juz coś czuję, że gra wypada pod tym względem znakomicie. Jeśli chodzi o realizm to jest chyba lepiej niż w FIFIE, no bramkarze realistycznie odwzorowani nie są, ale na pierwszy rzut oka jest nieźle. Tym bardziej szkoda, że wykonanie gry w skali 1-10 na zero :mur: Grafika - tylko piłkarze dobrze wyglądają (z daleka) - reszta już nie. Dźwięk - czy w tej grze jest muzyka ? Komentarz bez komentarza. Brak myszy... Wniosek - idę po patch'a i... polecam grę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Chcecie takie fajne bandy? :P Sa w PES6 K_PATCH 0.4 Linki: 1 czesc - http://www.megaupload.com/?d=NBN680MF mirror - http://rapidshare.com/files/2577011/PES6_K....part1.rar.html 2 czesc - http://www.megaupload.com/?d=O3FIXU24 mirror - http://www.sendspace.com/file/qn58mv A tutaj co dokladnie daje ten patch. ;] updare 0.4 - adboards - credit to arquero7171 - 0_sound - goal sound all new chants(conversioned from pes5 k_patch, all correct 24000hz) - e_sound - goal commentary and music (someone credit. can't remember) Ronaldinho 'napiro' z ostrego kata. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Tu taka sobie brameczka zza pola karnego. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 a ja sie wkurzylem, gram w karierze, itp itd. przeszedlem do 1 ligii.. wiadomo. ustawilem na najwyzszy poziom trudności i nie mam zwykle problemu zeby mecz zremisowac lub wygrac:/ wieksze trudnosci mialem na poziomie nizszym o stopien.. niech ktos stestuje czy na poziomie nizszym od najwyzszego gra sie trudniej niz na najwyzszym.. bo sie rozklejam.. ale fakt ze piłka miażdży i rządzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) no ja też gram masterleague na profesjonal i trzeci sezon kończe w drugiej lidze, tym razem na 3 miejscu, nie mogę kurczę awansować, do tego wku*** mnie to, że na straconych 12 bramek w sezonie 10 z nich komp strzelił mi z głowy po wrzutce, grrrrr po prostu kupię sobie 2 rosłych obrońców typu Koller i będzie miał CPU pozamiatane B) Edytowane 9 Listopada 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Nie wiem czy już ktoś dawał linka, ale w końcu ukazała się paczka ze wszystkimi strojami na sezon 2006/2007 do kitservera ;] O to link: http://files.filefront.com/all_kits_pack_f...;/fileinfo.html 88mb. Na pro-evo pisali że użył ktiservera 6.1.1 ale można najnowszego używać, tylko wrzucić katalog GDB. Zresztą 99% ludzi się domyśli ;) miłego grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Dzieki ojejku, zaraz sie przetestuje nowe stroje. ;] Wie ktos kiedy wyjdzie jakis konkretny patch na przyklad z LM? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Ja zagrałem i powiem że stroje są wypaśne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 pykam już jakiś czas w pes6 i szczerze mówiąc... pes6 miażdży! [: oczywiście nie jest doskonały, ma parę niedociągnięć, które doprowadzają moją irytację momentami na same szczyty ;d [; ale i tak pes6 nie ma sobie równych, pes'a po prostu jak na razie nie ma do czego porównywać [nie licząc poprzednich części]! [: od pierwszego odpalenia pes'a pykam na poziomie czempion i na początku było bardzo cienko, komp robił mnie jak chciał, bardzo dużo bramek traciłem po nieudanych interwencjach bramkarza /: nie umiałem w ogóle podejść pod bramkę kompa... a teraz? [; poniżej screen tabeli serii A, ac milan, poziom oczywiście czempion: teraz pozostaje tylko czekać na jakiegoś większego patch'a, no i we10 [: bo w we zawsze mi się lepiej gra niż w pes'a, chociaż niektórzy nie zauważają żadnych różnic [; ciekawe kiedy wreszcie wyjdzie polska wersja, bo chętnie bym się z kimś zmierzył online [: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 http://www.filefactory.com/file/e37339/ Prawie jak Kuszczak :D ;]] Trochę inna sytuacja ale bardzo podobna kto pamięta WonderSafe ;]. Ja nie wiem jak Wy narzekaice na tych bramkarzy, niektórzy .... Nadal podtrzymuje swoją opinię że bramkarze są najlepsi w całej serii jaka była... to nie znaczy, że bezbłędni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Tutaj to juz nic nie poradzil hehehe ;] A parada super. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichi1 Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 ojejku - nie zgodze sie z Toba choc na pewno bramkarze nie sa tak zli jak myslalem na poczatku. Najwiekszy problem maja z mocnymi strzalami z bliska prosto w nich a juz najwiesze z ostrego kata w krotki slupek - ktorego zreszta pilnuja.Pisalem jzu ze w 3 meczach mialem dokladnie takie same 3 stracone gole z ta roznica ze 2 wypiastkowal do bramki a jeden na slupek - odbilo mu sie od lba i tez wpadlo;) ALe im wiecej meczy tym postawa bramkarzy coraz bardziej mi sie podoba - sa zdecydowanie bardziej ludzcy niz w poprzendich czesciach - inna sprawa ze ze strzalami z daleka, badz nie z kata radza sobie calkeim niezle.;)Dzis jeszcze pomecze troche teog nowego pesa i moze mi sie wieczorem uda cos wiecej skrobnac. Jak narazie choc gra mnie nie zachwycila to na pewno nie jestem nia rozczarowany a zmian w porownaniu do 5 jest na prawde sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 ojejku - no parada podobna B) patrzcie na tą: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 dobre hehehe ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) gram ostro i takie coś dopiero pierwszy raz się zdarzyło, tym bardziej cieszy B) LOL Edytowane 10 Listopada 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...