DarkShadowPL Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Czy ktoś zna lub wie jaki to plugin co wyswietla utwór w ststusie GG. Byłbym bardzo wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Hmm to napewno nie plugin do winampa, tylko predziej do gg. GG nie uzywam wiec sie nie orientuje, czy jest jakis plugin do tego. W Tlenie jest wtyczka "nowplaying" mozesz sobie ustawic w jaki sposob ma w statusie sie wyswietlac aktualnie grana piosenka, oraz inne ustawienia. W konekcie tez jest wtyczka do tego. W miranidzie tymbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 W gg tez jest jakies ciach! do tego. Za uzywanie tych wtyczek powinni kasowac numery gg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) jak na mojej lisćie ktoś uraczy mnie pdobnym wynalazkiem.. to wysyłam mu ostrzeżenie żeby zrezygnowal albo go wyproszę z listy.. jak dotąd każdy zrezygnował :D radzę posłuchaj naszych rad... na pewno nie wyjdzie Ci to na zdrowie i bardziej trendi nie bedziesz.. możesz jedynie dostać pare bloków :) Edytowane 26 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 jest tak nakladka na gg i to sie zwie power gg a przynajmniej dawniej byla. poszukaj pod tym chaslem to napewno dziala bo kiedys sie na to nadzialem ale nie uzywalem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Dobrze mówią, bo po co komu potrzebne wiedzieć co ty słuchasz. Takie to jest wazeliniaste <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...