Fallout Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Witam, kupiłem wujkowi na imieniny pendrive`a Kingston Data Traveler 512MB. U kumpla wszystko działa bvez problemu a u wujka rowniez na windowsie xp po wlozeniu do usb nic nie wykrywa, gniazda usb działają, bo po podlaczeniu aparatu cyfrowego wszystko smiga. Nie pamietam jaka ma wujek plyte glowna ale pendrive obsluguje usb 1.1 i 2.0 a chyba marne szanse zeby wujek miał 1.0 ? jezeli takie wogole było? Prosze o pomoc bo to prezent, chyba rozumiecie ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Witam, kupiłem wujkowi na imieniny pendrive`a Kingston Data Traveler 512MB. U kumpla wszystko działa bvez problemu a u wujka rowniez na windowsie xp po wlozeniu do usb nic nie wykrywa, gniazda usb działają, bo po podlaczeniu aparatu cyfrowego wszystko smiga. Nie pamietam jaka ma wujek plyte glowna ale pendrive obsluguje usb 1.1 i 2.0 a chyba marne szanse zeby wujek miał 1.0 ? jezeli takie wogole było? Prosze o pomoc bo to prezent, chyba rozumiecie ? Pozdrawiam A wujek ma winde z sp2 ??? jak nie to wgraj mu service packa pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 nie ma sp2, chyba nawet nie ma sp1 :D a myslisz ze to moze byc od tego ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Jeśli kumpel ma SP2 a wujek nie ma to bardzo prawdopodobne, że sp2 jest potrzebne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 SP2 jest potrzebne do USB 2.0, bez tego powinno działać jako 1.1. Może po prostu kochany Windowsik już stary albo za dużo kombinował ze sterami od USB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13mario77 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Witam. Pewnie problem dotyczy faktycznie SP2 do Windy. Mam Kingstona DataTraveler II Plus i śmiga zarówno pod WXP z SP2(bez nie sprawdzałem ;) ) jak i pod W98 z odpowiednimi sterownikami ze strony producenta. P.S. pod W98 działa podobno tylko "Plus" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...