Kangel Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Cześć! Gdzie mogę znaleźć Zasilacz Fortron 400w? A może jakiś alternatywny, równie dobry i w podobnej cenie? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 z tego co wiem to chyba tylko allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyranxp Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 hmn....wczoraj zalicytowałem na allegro tego Fortrona 400 Watt to była jedyna uakcja jaką znalazłem na allegro i od wczoraj aukcja została zakończona :( .Na razie nie ma już tego na allegro,będziesz musiał poczekać aż jakiś sprzedawca je wystawi :P . Pozdrawiam :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Tu masz aukcje Fortron 400W zostaly 4h do konca wiec lepiej sie spiesz:) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Tutaj jest aukcja. Ostatnio ciężko go gdzieś dostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangel Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 @Storm: Byłem w szkole ;/ @pajak28: A nowy? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mruz Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Alternatywą jest 350 rowniez fortron link, coprawda nie ma w tej chwili wystawionego ale napisz maila do miss_ani, napewno posiada jeszcze zapas:D Ja go posiadam i jestem w 100% zadowolony i świetnie sięsprawuje z moim kompem (config) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangel Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Ale 350w to nie 400w ;] Chciałem się też zapytać: A może jakaś alternatywa dla Fortrona 400w? Równie dobry, silny i w miarę tani? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ale 350w to nie 400w ;] Chciałem się też zapytać: A może jakaś alternatywa dla Fortrona 400w? Równie dobry, silny i w miarę tani? Ta 350-ka podobno ma mocna linie 12V - to duzy plus w dzisiejszych czasach. Modecom - seria MC 350 (100zł) lub 400 (160zł) - jakosciowo mniej wiecje to samo co fortrony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Czy ja wiem czy az tak mocna linie 12V? Mocną linie z Fortronów ma wersja 350THA, a ten MDN jest tylko lekko odswiezony, dos starej wesji dodana wtyczka 24pin i sata nic więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ewentualnie za stówke na zenfist.pl pojawiły się huntkeye 350 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Bardzo mnie to irytuje, ale CODEGEN 350W kosztuje 63zł, FORTRON 350W 52+9 przesyłka =61zł :mur: , no i dlaczego Fortrony nie są ogólnodostępne?? Skąd biorą się na allegro?? Hurtownie czy co i dlaczego nie ma ich w sklepach?? Rozbiez CODGENA i FORTRONA to zobaczysz duza roznice. A sa tylko na allegro dlatego ze nie sa juz produkowane (tak mi sie zdaje popraw mnie ktos jak zle poiwedzialem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Tamte fortrony 400 maja po 15A na +12, troche mało jak na dzisiajsze czasy, po co komu dzisiaj tak ogromna 40Amperowa linia +5? Mnie się jakoś ta 400 nie podoba, osobiście wolałbym 350W MDN które ma 19.5A na +12. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Chyba mnie nie zrozumiałeś, wiem że Fortrony są dobre, sam mam, chodziło mi o to że sprzedawcy w sklepach mogliby sprowadzić Fortrony zamiast wciskać Codegeny ludziom. B)Ale te fortrony wszystkie co sa na allegro to są głównie używki po czyszczeniu i kontroli technicznej. Zenfist miał swojego czasu nowe fortrony w sklepie chyba, ale tam u niego to 350MDN stała grubo przeszlo 100zl, więc wiecie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Chyba ze tak.... Mój Fortron wygląda jak nowy, żadnej ryski, plomby, gwarancja itp. No bo są serwisowane przez fortrona :D Chyba, to są moje przypuszczenia, w kazdym razie te z alegro to uzywki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaDZioS2k Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Rozbiez CODGENA i FORTRONA to zobaczysz duza roznice. A sa tylko na allegro dlatego ze nie sa juz produkowane (tak mi sie zdaje popraw mnie ktos jak zle poiwedzialem)Sa produkowane nadal.... Click Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Wiadomo ze są produkowae jeszcze, poprostu nie mają zadnego większego importera w polsce. A znalazłem w jednym sklepie fortrona takiego jak mam ja czyli THA, oto link http://computers.ropla.pl/inny.php?produkt=C02583 ale sklep chyba tylko w hurcie :/ nieraz widzialem na allegro taki model za okolo 80 zł nówki sztuki. Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez andrzej_men Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...