Beerman Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Witam. Czy ktoś miał do czynienia z aluminiową obudową Lian-Li PC70? Dla mnie wydaje się idealna - duża, PROSTA, leciutka. Klasycyzm w czystej postaci. Żadnych światełek, okienek, itd. Klasyczny montaż (przez te "ułatwiające" bezśrubkowe rozwiązania czasami mam ochotę wyrzucić swojego Chiefteca przez okno). Problem tylko z tym, że nie widzę jej w ofercie polskich sklepów....a może jednak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 30s googli http://www.4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=1184 Tylko cena zabija, bym radzil poszukac w innych sklepach, nawet jesli nie maja tego modelu najprawdopodobniej moga sprowadzic i wybraz najtansza oferte. Mozesz spytac w madtech.pl - moze maja mozliwosc sprowadzenia, oni oferuja zwykle najnizsze ceny z jakimi sie spotkalem, naprawde konkurencyjna firma jesli chodzi o obudowy. A sama obudowa to klasyk, mi taki design sie tez bardzo podoba, a juz w ogole srebro :wink: Widzialem na zywo mniejsza wersje (midi) i wykonanie jest perfekcyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Super budka... Ja mam troszeczkę inny model ale jakość wykonania oraz dbałość o szczegóły powala na kolana, prawie tak samo skutecznie jak cena :] Ale sumą sumarum warto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 ja mam pc-7 i warto bylo dac prawie 4 bańki, buda wykonana perfect, zimna, switnie sie chlodzi dysk (30*C srednio bez wiatrakow) polecam!!!! bez bajerow - bez tandety i swiecidelek.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 szkodz ze ma az 6 miejsc 5,25 - ja szukam podobnej ale gora 3x 5,25 coś ala to: http://www.fujitsu-siemens.com/Resources/238/40569827.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 cena tego biga jest przegieta :/ juz wollalbym za ta kese TT tai-chi czy jakos tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 mialem mozliwosc przyjzec sie budom TT i powiem ze to szajs poprostu Lian-Li nie ma w swej cenie rownie dobrych... POLECAM!!! P.S. sam mam a mialem ten sam problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...