Balu Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam! Na Platformie 423/478/775/479 dosyć często pojawiają się ostatnio tematy o płytach Asus P5LD2 i P5WD2(-E). Czy można by utworzyć jeden zbiorczy temat związany z tymi płytami, podobnie jak to ma się w przypadku Asusów P4P800 i P4C800? Myślę, że takie podejście zda egzamin. Pozdrawiam, Balu. Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez Balu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 dokładnie tylko potrzeba by było dać jakieś faq na pierwszej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Moderacja za Was tego nie zrobi bo nikt nie ma takich płyt - no chyba ze userzy zloza sie na egzemplarz do mnie to nawet recenzje napisze.. ;] Takze błogosławienstwo + -10% dla osoby ktora sie tym zajmie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Hmmm czemu by nie zająć się tym, już od dłuższego czasu mnie denerwuje to pojawianie się tematów takich samych. Z tymi mobo miałem spotkania, że tak powiem. Update : Pisze się ;) Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) ja bym chcętnie sie tym zaopiekował ale nie mam takiej mobo :( proponuje zrobić temat o tych płytach a faq napisze sie po jakmiś czasie Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 a faq napisze sie po jakmiś czasieTaa, samo sie napisze, yhy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 temat powstal http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=195635 wlasnie go uzupelniam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 temat powstal http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=195635 wlasnie go uzupelniam! to musisz sporo uzupełnić bo na razie jest bardzo ogólne :wink: podro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) spokojna glowa 1. wypisanie modeli - zrobione 2. pokazanie roznic miedzy modelami - zrobione 3. opis mozliwosci - zrobione 4. wady/zalety - zrobione 5.wlasne doswiadczenia - czekam na opinie innych.... zrobione! :) do moda - procentow mozecie nie odejmowac ale zmiencie mi wkoncu nick bo sie prosze o to od dwoch miesiecy! Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez atek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 o zmiane nicka pisz do ParanoiK'a lub do Marco, ten drugi szybciej sie tym zajmnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 napisalem kilka pm ale nawet nie odpisali wiec olalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 napisalem kilka pm ale nawet nie odpisali wiec olalem... Sorry mam archiwum PMem więc proszę nie kłam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Sorry mam archiwum PMem więc proszę nie kłam szkoda, ze nie archiwizuje wysylanych wiadomosci... tak czy owak - poszlo teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...