Elektron Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Słyszeliście, że podobno w U.S.A jest już Antek stepping C!!?? Tak powiedział user tego Forum niejaki JuLeK. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Nic mi o tym nie wiadomo. Ciekawe czym by sie różnił od B0 dodali by jeszcze jedną warstwe miedzianych połączeń czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Słyszeliście, że podobno w U.S.A jest już Antek stepping C!!?? Tak powiedział user tego Forum niejaki JuLeK. :? Niejaki JuLeK :?: :lol: Przeczytałem to gdzieś w jakimś newsie na sajcie entera. Zresztą to sam nie wiem czy to była prawda :roll: UPDATE: W ogule są AXP na jądrze C0 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Słyszeliście, że podobno w U.S.A jest już Antek stepping C!!?? Tak powiedział user tego Forum niejaki JuLeK. :? Niejaki JuLeK :?: :lol: Przeczytałem to gdzieś w jakimś newsie na sajcie entera. Zresztą to sam nie wiem czy to była prawda :roll: UPDATE: W ogule są AXP na jądrze C0 ?? NO to jak nie wiesz czy to prawda to po co piszesz a swoją drogą czemu nie może zmienili tem mniej by się grzał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 jezus, to jest jakas paranoja :-) ledwo kupilem A0 zaraz dup " JUZ JEST B0" teraz C0 :-) too much pressure :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Jesli chodzi o sprzet to faktycznie byloby milo jakby juz staneli. Kupisz 2 gb zaraz beda 3,4 itd. Trzeba byc poprostu milionerem,zeby nadazyc za ta technika poj... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Jejku dopiero A0, B0 i juz C0?! Co oni sie tak spiesza. PS: Pierwsze slysze o nowym stepingu 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Mnie i pewnie wiekszości chodzi o to żeby mieć bardzo dobże sie kręcący proc. A dla tych co sie dziwią tym którzy wymieniają XP z steopingu A0 na B0 i myślą nad C0 powiem że sam sie wkurzam jak kupiłem A0 dobrze sie kręcącego na 1875(12.5*150) kończe WC i przy zmianie płyty zaqmierzam osiągnąc około 2GHz albo lepiej a tu kupi jakaś LAMA Antka na B0 i zapuści go na 2.2GHz na zwykłym coolerku i będzie ci mówił że jesteś h.u.j.o.w.y overclocker że on jest lepszy itd. Może to głupie ale ja tak to czuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 jakis fake chyba :? nikt nigdzie nie slyszal o C0 stepingu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 sprawdzilem na stronce amd i tez nie ma po cholere takie fake tematy stawiac tylko sie burdel robi :? http://www.amd.com/usen/assets/content_typ..._docs/25703.pdf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ludzie roztroju nerwowego dostaja :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Eee... i co? ;) Ja tam czekam az Antek 2400+ stanieje do poziomu gdzies 700-750 zlociszy, wtedy wyciagam kiese i skladam zamowienie :). Na wodzie z peltierkiem to bedzie gdzies z 2,75 GHz :D. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 a masz peltiera ok 180W ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Znajdzie sie :). Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja musze moje FC skonczyc (tzn poprawic bo ciagle zamarza) i wtedy moze zmienie procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...