StuffFAN Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Szukam programu który włącza tzw. SSE w procku soś jak WCPU niestety jednak on mi nie działa dlatego prosze o jakies linki do programów podobnych do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 hmmm??? Jak proc ma to od razu sa wlaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 jaki to procek, skoro jest wylaczone ;) tzn ze instrukcji SSE nie obsluguje i nie da sie tego wlaczyc programowo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuffFAN Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Mój procek nie ma SSE ale chodzi mi o program który poprostu oszukuje ze procek je ma <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 I co Ci to da? I tak nie uruchomisz zadnego programu wymagającego do działania SSE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuffFAN Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 I co Ci to da? I tak nie uruchomisz zadnego programu wymagającego do działania SSE. I masz. Prosisz o program a wy mi tu czy pujdzie czy nie. Nie wazne potrzebny mi i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Nie ma takiego programu. Nawet taki program nie miałby jak dzialac, bo jedyne co by oszukal to użytkownika z niego korzystającego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuffFAN Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) I tu jest twój bład bo jest taki program i ja go mam ale akurat u mnie ten nie chce działac. A u kumpla działa dlatego szukam innego. Jesli nie widziałes takiego programu to prosze http://www.speedyshare.com/131446128.html to ejst ten co ja mam Tak na marginesie sqj jesli nie jestes w 100% pewien czy jest cos o co pytają na forum lub nie ma to nie pisz bzdur Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez StuffFAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Tak się akurat składa że ten program to ja znam od dobrych paru lat.... I SSE włączyc w nim się w procesorach niemających sse nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuffFAN Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Tak się akurat składa że ten program to ja znam od dobrych paru lat.... I SSE włączyc w nim się w procesorach niemających sse nie da Jeśli jednak go znasz to moze znasz inny program tego typu. Jest mi bardzo potrzebny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...