Orgiusz Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Wow. Cytujesz post sprzed poltora roku... Pytanie tylko co tym wniosles do tematu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Q4 niepotrzebowal 2rdz by grac plynnie i muc robic cos jeszcze :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Team Fortress 2 działa na 2 jajach. Daje kopa (na mocnym systemie) 2XFPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 NFS Pro Street na jednym rdzeniu to porażka poprostu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Stalker. Dzisiejszej nocy odpaliłem na X2 Nie wiem jak z rozłożeniem procentowym pracy rdzeni ale różnica taka jak w kryzysie. W miejscach gdzie wcześniej zwalniało, bar czy miejsce startu, czyli bardziej złożone lokacje i fps co najmniej dwa razy wyższy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 jak sprawdzic ile gra zabierza mocy z rdzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Riva Tuner ma np taki plugin. Wlaczysz zeby wyswietlalo sie razem z fps i temp karty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 jak sprawdzic ile gra zabierza mocy z rdzenia? ctrl+alt+del zakładka wydajność (chyba?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 hmm dziwne u mnie Team Fortres 2 kozysta z jednego rdzenia, proc to c2d czy trzeba jakas latke wgrac zeby dawal na obu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 U mnie zdecydowanego kopa dostał Colin DIRT.Dawniej Athlon 3500+ teraz Dual Core E2160 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 tez mam e2160 (ale nie podkrecany) i gf 8600gt i na low sie nie dalo grac :/ 20fps :/ po wylaczeniu HDRu 2x wiecej klatek nadodatek spelnialem zalecane wymagania to i tak gra dzialala jakbym ledwo lapal sie na minimalne. Niewiem moze za malo ramu mam - 1gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 tez mam e2160 (ale nie podkrecany) i gf 8600gt i na low sie nie dalo grac :/ 20fps :/ po wylaczeniu HDRu 2x wiecej klatek nadodatek spelnialem zalecane wymagania to i tak gra dzialala jakbym ledwo lapal sie na minimalne. Niewiem moze za malo ramu mam - 1gbNo jak Ci z dysku nie doczytuje to ramu wystarczy :). Po prostu dirt to jest "magia" optymalizacji :lol:. To tak btw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 tez mam e2160 (ale nie podkrecany) i gf 8600gt i na low sie nie dalo grac :/ 20fps :/ po wylaczeniu HDRu 2x wiecej klatek nadodatek spelnialem zalecane wymagania to i tak gra dzialala jakbym ledwo lapal sie na minimalne. Niewiem moze za malo ramu mam - 1gbTo można nieżle coś spiepszone umnie ultra high(cienie high i bez blura) karta bez oc min fps to 30(avg 40) , także coś ma spiepszone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 A Wiedźmin? Bo sprawdziłem i u mnie jakoś tylko jedno jajko śmiga a drugie prawie wcale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...