Lisek Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Tak sobie pomyślałem że to byłby niegłupi pomysł aby zrobić forum "Sterowniki". Dyskutowalo by sie tam nad wyższością jednych dętek nad drugimi i odwrotnie, bo tak mieszać to z oprogramowaniem...? Co Wy na to? Antkieta trwać będzie trzy dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Pomysl zaiscie doskonaly, na wiekszosci for hardware'owych temat sterownikow, problemow z nimi zwiazanych itp, jest zawsze oddzielony od software'u i hardware'u. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 moze byc... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Jestem za :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojoro Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 A ja jestem za powrotem serwera news.tweak.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 No dobra, niech będą te sterowniki, ale dodaj w końcu do wyszukiwary opcje "szukaj w podpisie" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 mi takze sie podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Dobry pomysl, IMHO poszerzylbym go o BIOSy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Mi tez sie podoba. NIe bedzie juz problemow ze sterami i Biosami jaki do czego? przynajmniej nie bedzie sie to platac po innych tematach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Jestem za sterowniki & biosy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 jasne ze pomysl jest dobry. a moze dodamy tam jeszcze latki systemowe?? :) zartuje. malo kto uzywa tego badziewia. chociaz z drugiej strony. przydaloby sie cos gdzie pod reka jest wszystko co potrzebne do prawidlowego dzialania kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 wspanialy pomysł, też się piszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...