kuruś Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 @wheelerfan wszyscy widzą twój rowerek odśwież z pominięciem keszu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Wszechpotężna jest moc F5 To po co nasze wojsko kupuje F16 ?? Hmm, może lepsze bo na klawiaturze go nie ma??:) UPDATE: Już wsio OK - to informacja dla tych, którzy czytaja tematy od końca :P Edytowane 6 Maja 2006 przez wheelerfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Kaeres, tak sobie w grafice google wpisałem twego nicka i.... KLIK ;) Tylko uważaj, bo leży na enemy territory ;) Dzieki wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Wyczyściłeś cache?:> Teraz, to nie masz żadengo av. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) jest maly walek niemozna zmienic avatara :/ dlaczego niewiem... przy zmianie na nowy o innych "ROZMIARACH" w pixelach... skaluje mi stara grafike do rozmiarow nowego avatara ale pozostawia starą grafike co jest? moze mi to ktos wytlumaczyc? Topic czytałeś?? Cudu z F5 próbowaleś?? Edytowane 11 Maja 2006 przez wheelerfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Sproboj teraz. Usunalem nieistniejacy avatar [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Ctrl + F5 jest jedną z nich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...