mateuszC93 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 która z tycz płyt bedzie lepsza do oc ? dodam że nie potrzebuje htt wiekszego niz 280-300 mhz czy warto dopłacic do gb na 6100 mam zamiar pociagnac ze 3 miechy a potem 6600ge jakie mają wady i zalety ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 jeśli chodzi ci o asrocka k8nf4g sata II to on śmignie HTT 300 bez problemu tylko trzeba zmienic bios, jeśli potrafisz to dla ciebie żaden problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszC93 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 czyli asrock jest lepszy mimo tego ze jest tańszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Do oc akurak tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Sam mam tę płytke i z czystym sumieniem moge polecić. U mnie z MOD BIOS 1.6 HT 330 Mhz. W dodatku są biosy do zintegrowanej karty graficznej które zwiększają jej taktowanie GPU. POLECAM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...