Skocz do zawartości
ptasiaok

Co Myślicie O Tej Obudowie-logic B11?

Rekomendowane odpowiedzi

hm sam się przymierzam do tej bo mam mozliwośc instalacji 2x120 wentylatorów. http://www.logicconcept.pl/produkty/obudow...cej.php?co=402k . Napewno w tej cenie obudowa jest lepsza od tracerów , codegenów i tego typu. czyli reasumując za 100zł imho się jak najbardziej opłaca , choć ja tej obudowy nie miałem więc może jakiś użytkownik się wypowie

Edytowane przez feluś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ma ją ktoś albo inną z seri logic B? Są tanie ok 100zł bez zasiłki a na zdjęciu i z opisu wydają się fajne nie wiem jak w rzeczywistości?

http://www.logicconcept.pl/produkty/obudow...ecej.php?co=b11

Trudno ocenić po zdjęciu ale pierwsze co można mniej-więcej wywróżyć z fusów pomagając sobie zjęciem to cienka, lekka, słaba blacha ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę Wam na siłę doradzać, ale jeśli nie macie skromnych budżetów to może coś z oferty Chieftec'a :?:

Za około 180 można nawet kupić nowego miditowera oczywiście bez zasiłki. A i na Allegro można spotkać używane Chieftec'i za około 160 zł. Taki Chieftec jest lepiej, solidniej wykonany niż Logic. Im tańsza słabiej wykonana obudowa tym większe problemy z utrzymaniem sztywności, tłumieniem drgań napedów itp.

Oczywiście wygląd to kwestia gustu, Logic pod tym względem źle nie wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no pewnie za 180 zł można kupic nowego midi dragona, który zjada tego logica na śniadanie, ale w cenie 100zł to napewno lepszy ten logic niz jakies mustangi tracery , codegeny i inne takie wiec jak nie mozesz dolozyc to logic chyba jest najlepszym rozwiązaniem w tej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi