kenfollet Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Problem jest następujący: Kupowałem myszke z magicznym przyciskiem wstecz żeby ułatwić sobie życie... w IE chodzi bez zarzutu ale w Firefoxie nic się nie dzieje. Przycisk z boku myszy nie działa. Jakieś pomysły propozycje? Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 A FF ma jakieś gesty myszy w opcjach? Może ma coś ustawione i gryzie się ze sterami. A tak p.s. to opera takie gesty ma i tam nie potrzeba myszki z przyciskiem wstecz ;P wystarczy kombinacja LMB+RMB ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Jestem leniwy dlatego myszka z przyciskiem wstecz. W firefoxie nie znalazłem takich ustawień. Nie wiem jak sprawdzić czy stery sie nie gryzą ale np. inne funkcje myszy działają bez problemu (minimalizacja i coś co Logitech nazywa Cruise Control czyli szybkie przewijanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Przylaczam sie do trmatu. Mam Logitech Media Play i też nie moge w FF zrobić wstecz przyciskiem wstecz <LOL> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Problem był prosty jak budowa cepa...Set point w wersji chyba 2.60 i sprawa rozwiązana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 A ja mam a4tech z wstecz i nawet nie wiem czy mi działało w firefoxie, bo wykorzystywałem tylko w eksploatorze (czy jakoś tak) Windows, a wczoraj (teraz już przedwczoraj) przesiadłem się na operę i jest ppm+lpm lub to co ja używam - ppm+przesunięcie w lewo. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...