pentliczek Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) Posiadam maxtora 40 gb 2 mb cache i chce dokupic maxtora/samsunga/seagate (jeszcze nie wiem) 80 gb z 8 mb cache ale pytanie brzmi jezeli moje mobo obslugiwac bedzie i ata i sata to jezeli 1 dysk jest ata to 2 tez kupic ata czy jezeli kupie sata to nie bedzie problemu konfliktowych z tymi dyskami? Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Kup tego maxtora co mam w podpisie. Niezwykle cichy i wydajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Nie jestem pewny czy będą kompatybilne, ale może lepiej sprzedać tą osiemdziesiątkę i kupić 160gb na sata. Bedzie wtedy szybko i dużo miejsca na dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ja tej 80tki jeszcze nie mam, chce ja dokupic do 40 @v.e.n.o.m właśnie tego maxtora chcialem kupic ale musze miec pewnosc ze bedzie dzialac z moim starym maxtorem 40 na ata razem bym mial ~120 gb ktore w zupelnosci mi wystarczy, tej 40 nie chce sie pozbywac ze wzgledu na dane ktore na nim posiadam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 MoBo nie powinna mieć żadnych konfliktów, ponieważ kilka znanych mi osób ma taką konfigurację. Ew. możesz poszukać takiej wersji maxtora na ata. Aczklwiek myślę że nie będzie problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Pójdą bez problemu. Ja też nie mam nic do Maxtora. Mam 40GB i działa już 5 lat. Jeżeli nie Maxtor to jeszcze może być Samsung ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ale lepiej Maxtor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ja też jestem za maxtorem bardziej, a wolalbym na sata teraz. dobra w takim razie topic do zamkniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...