SABUR Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 witam mam pytanie odnosnie tej aukcji. Warto wydac te kilka zł na ten zestaw?? bralbym gdyby nie to ze klawa ma uklad holenderski... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Czy ja wiem czy warto. Może mieć opóźnienia więc do gier kiepsko się nada. Sprzęt idzie tak tanio ponieważ jest wycofany z rynku i zastąpiony lepszym/nowszym, który spełnia odpowiednie formy. Jak masz 20 zł do wywalenia to możesz sprawdzić jak się spisuje. Może się okazać strzałem w 10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Czy ja wiem czy warto. Może mieć opóźnienia więc do gier kiepsko się nada. Sprzęt idzie tak tanio ponieważ jest wycofany z rynku i zastąpiony lepszym/nowszym, który spełnia odpowiednie formy. Jak masz 20 zł do wywalenia to możesz sprawdzić jak się spisuje. Może się okazać strzałem w 10. grać nie gram więc z tym nie będzie problemu. jestem tylko jedenej rzeczy ciekaw, da sie przelozyc klawisze z normalnej klawy do tej z aukcji?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 OKa to jak gry odpadają to powinna być dobra do pracy. Pytasz się czy można przełożyć klawisze z normalnej klawiatury do tej bezprzewodowej? A więc wygląda to nastepująco. Klawisze w tej klawiaturze mają trzpień z dwoma trzymakami oraz z drucikiem metalowym, który pozwala wrócić klawiszowi w odpowiednie położenie. Poproś właściciela aukcji aby wysłał ci zdjęcia wyjętego klawisz i porównaj go z tym co posiadasz. Jeśli pasują wyglądem to z założeniem również nie będzie problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 OKa to jak gry odpadają to powinna być dobra do pracy. Pytasz się czy można przełożyć klawisze z normalnej klawiatury do tej bezprzewodowej? A więc wygląda to nastepująco. Klawisze w tej klawiaturze mają trzpień z dwoma trzymakami oraz z drucikiem metalowym, który pozwala wrócić klawiszowi w odpowiednie położenie. Poproś właściciela aukcji aby wysłał ci zdjęcia wyjętego klawisz i porównaj go z tym co posiadasz. Jeśli pasują wyglądem to z założeniem również nie będzie problemu. jednak zrezygnowałem. Jak będe chciał zestaw bezprzewodowy to kupie sobie jakiegos logitecha albo coś w tym rodzaju. Myszka z aukcji posiada "tylko" 3 przyciski ( w moim a4tech outlook k8 mam 2 dodatkowe pod kciukiem, ktore sluza do np cofania stron do tylu i jest to bardzo wygodne i przydatne), jest to troszke mało jak dla mnie, dodatkowo ma kulke a ja mam juz dosc takich gryzoni ;) thx za odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...