aftershocK Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) :? no ok....ten stres przed egzaminami (+bierzmnowanie) mnie dobija - trzeźwo myśleć nie moge... [zostały do nauczenia tylko %%% <lol> ] nie zwróciłem uwagi w związku z kadettem ale mówie że nie mam za wiele czasuy na czytanie i teoriee... [egzam.] dla takich jak ja pliczek .txt z kilkoma sposobami czyszczenia znalezionymi w 3 min http://www.aftershock.cba.pl/czyszczenie.txt (chyba nie musze podawać zródeł albo autorów...?) Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez aftershocK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 nie mam za wiele czasuy na czytanie i teoriee... juz masz przechlapane na tym forum, ja Cie juz tez nie lubie. jak Tobie samemu sie nie chce to po co inni maja Ci pomagac? Usiadz na [gluteus maximus] naucz sie do egzaminu a potem szukaj ... ;/ I sluchaj co Ci dobrzy ludzie radza, bo zwalisz sprawe ehh ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 juz masz przechlapane na tym forum, ja Cie juz tez nie lubie. jak Tobie samemu sie nie chce to po co inni maja Ci pomagac? Usiadz na [gluteus maximus] naucz sie do egzaminu a potem szukaj ... ;/ I sluchaj co Ci dobrzy ludzie radza, bo zwalisz sprawe ehh ;/ Amen. aftershocK zabierz się lepiej za ten egzamin i bierzmowanie, ale jesli tak samo bedziesz sie uczyc jak o WC to wspolczuje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) ak Tobie samemu sie nie chcejak by mi sie nie chciało to bym kupił komplet z cpc :lol: wcale nie musisz mnie lubić, wystarczyło że mi pomożesz dajcie se luza z najeżdżaniem na mnie bo to dużo nie da; nie lepiej zadać za dużo pytań [czastem fakt- banalnych i głupich] niż potem żałować że sie nie zadało?? pomyśl przez moment... [TERAZwiem że wystarczyło 10min żeby wszystko znaleść] I sluchaj co Ci dobrzy ludzie radza a nie słucham...? btw z egzaminków [próbnych] mam ok 85pkt to juz chyba mi wystarczy nauki :) Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez aftershocK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 @aftershocK: jestes przerazajacy nie sluchasz kompletnie, przeczytalem ten topic od poczatku sobie i dochopdze do wniosku, ze coraz gorzej z ludzmi. Wez zacznij czytac forum, a nie zadawac bzdurne pytania, na ktore odpowedzi jest na forum pelno. Jezeli twierdzis ze nie masz czasu na czytanie bo testy to nie wchodz na forum narazie, wejdz po testach i pozytaj. Niedlugo ludziom skonczy sie cierpliwosc............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) no kurna teraz poleci lawina ;/ przeczytałem, wiem, rozumiem, KONIEC... capishi? zmontuje to zobaczymy Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez aftershocK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) !! dostałem dziśchłodniczke od Kaddeta za 30 zł (Harrison) :blink: :rolleyes: stan [mniemam że] bdb. co by nie było chyba trza by wyczyścić :D , brudu było troszku (na razie) opłukałem w srodku i z zewnątrz, czyściutko poprostu bajerek ;) szczelna [dmuchałem , dmuchałem w otwory i NIC! :lol2: ] poprostu bajerek ;D pompke już też mam 1300l/h za darmoche - jak chcecie zdjęcia to daM.... :wink: podziwiajcie: MOCNO zmniejszyłem jakość żeby mało zajmowały (za 3 min będą fotosy :wink: B) ) /Nie wiem czemu nie włączyło się skalowanie obrazków (może wtedy nie działało) teraz poprawione Domik Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 To teraz wężyki i bloczek tylko zostały? no nieźle - 30zł za chłodniczkę czyściutką w środku to miłe :) w takim przypadku nawet ja nie będę się rzucał że "lepiej dołożyć i firmówkę brać" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 wyczyscisz na zewnatrz i bedzie cacy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Hehe dmuchaniem to sobie można sprawdzic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 przepłucz ja to sie zobaczy w jakim jest stanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 podepnij ją pod siec wodociągową (kran) i zostaw na pół godziny, wtedy bedziesz wiedział jak ze szczelnoscią i czystoscią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 już załatwiłem - brudu od ch**a ;) mleczkiem cif robi sie złota z zewnątrz 8) zaraz wrzuce zdjecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Za taką kase to i ja bym sobie złozył WC na mojego semprona... :P bo kupowanie nowych chłodnic, rezików, blokow to nie ma sensu do procka ktory nie grzeje sie tak jak prescotty czy inne intele ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Za taką kase to i ja bym sobie złozył WC na mojego semprona... :P bo kupowanie nowych chłodnic, rezików, blokow to nie ma sensu do procka ktory nie grzeje sie tak jak prescotty czy inne intele ;pNo nie wiem ... podkrecony do 2900Mhz sempron potrafi sie niezle zagotować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) za jaką małą :D pompke mam 1300 l/h za 0zł z garażu [konkretnie ze stawika] musiałbyś dać 50zł , za nagrzewke min 40 + przesyłka w niewiadomym stanie ;) troche więcej wyjdzie niż mi... wiesz, głupi ma szczęście ;) fotosy: po 10 min czyszczenia mleczkiem CIF i Cilit BANG! i po brudzie :D Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez aftershocK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemian Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Jakbyś umiał szukać to byś i za 20 zł Kadetta znalazł (na allegro, sprawdzone przeze mnie);) Ale to tak na marginesie. Co do króćców: zorin.pl, jeszcze tam nie kupowałem, ale ofertę mają kuszącą BTW Jak egzaminy?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) dupcia :/ z polskiego na rozprawke dałem złe argumenty (z textów które były tam zawarte a miały być własne) z matmy kuyrna najpierw napisałem dobrze ze 2,5kW = 2500W a potem poprawiłem na źle że to niby jest 250W.... z beczką napisałem że to jest 70(pi) w ostatniej sekundzie egzaminu... 5 min i bym miał min 5 pkt więcej!!! :( załamka - aa! jeszcze zdałem z bierzmowania ;) weszło nas w 4, każdy miał ~20 obrazków (rozdawali na drogach krzyżowych itp) ja miałem 5 ;) jako jedyny zdałem.... normalnie L0L zeby nie było OW TOBU daje taki mały kontraścik - przed i w trakcie ;) troche tam dużo tych działów w zorin.pl gdzie sąte króćce? w którym EDITT; już mam ;) Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez aftershocK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Coraz bardzie mnie zachęcasz do złożenia moego Wc aftershock :) :). Ja też w sumie po egzaminach ale jeszcze musze oceny poprawić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 może zajme sie masowym odnawianiem nagrzewniczek? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No nie wiem ... podkrecony do 2900Mhz sempron potrafi sie niezle zagotować. Ale zeby miec te 2.9Ghz to trzeba dać duuzo voltów, a na codzień to raczej nie byłoby zbyt dobre dla procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 może zajme sie masowym odnawianiem nagrzewniczek? :P gdybyś potrafił profesjonalnie wlutować redukcje.... itp to może ale czyszczenie z zewnątrz i płukanie to raczej każdy sam potrafi :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 no dobrze ale czemu niektórzy w dziale chłodzenie wodne na allegro sprzedają czystego harrisona za 60 zł i ludzie kupują? :P wiesz... pomysł na biznes i kapitał ;) http://allegro.pl/item101020509__jedyny_ta...a_allegro_.html zobaczymy d oile dojdzie ;) http://allegro.pl/item100211188_chlodnica_harrison.html szybko kupować! jak ktoś potrzebuje :P http://allegro.pl/item99155680_arrison_sup...lodniczka_.html prosze żeby nie byćgołosłownym ile sobie kolega zażyczył za mojego harrisonka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ale zeby miec te 2.9Ghz to trzeba dać duuzo voltów, a na codzień to raczej nie byłoby zbyt dobre dla procka. Etam - o procka się martwisz - mój jakoś od 2.7 lat chodzi na 2V (czasami więcej) i nic mu nie jest - na 1.9 nie zawsze był stabilny :/ [ciach!]o jakich mało... ważne by mu było w miarę chłodno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 O szrotówkach itp. Prawdę mówiąc to ,że przy przedmuchiwaniu lub płukaniu leci czysta woda nie świadczy o czystości nagrzewnicy wewnątrz... Sprawdzałem 3 fiaty, jeden przeleżał(przez niedopatrzenie :lol: ) 3 dni w myjni z profesjonalnym środkiem do odtłuszczania używanym w lakierniach proszkowych.Dmuchałem sprężonym powietrzem ,raz nawet karchera przyłożyłem do płukania w środku...wydaje się ,że syfu w środku nie ma...A po rozlutowaniu i włożeniu brzeszczota do kanału jednak trochę syfu było.Ten najgorszy ,który przeleżał 3 dniu w odtłuszaniu był tak zawalony ,że nie mogłem kanałów przetkać :angry: Wnioski? Wyciągnięte już dawno na forum - chcesz mieć 100% pewności ,że masz czysto w środku ,musisz rozlutować i wyczyścić mechanicznie. I nie ma ,że boli :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 albo dac komus do rozlutowania i przepchania ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 dupcia :/ z polskiego na rozprawke dałem złe argumenty (z textów które były tam zawarte a miały być własne) z matmy kuyrna najpierw napisałem dobrze ze 2,5kW = 2500W a potem poprawiłem na źle że to niby jest 250W.... z beczką napisałem że to jest 70(pi) w ostatniej sekundzie egzaminu... 5 min i bym miał min 5 pkt więcej!!! :( załamka - aa! jeszcze zdałem z bierzmowania ;) weszło nas w 4, każdy miał ~20 obrazków (rozdawali na drogach krzyżowych itp) ja miałem 5 ;) jako jedyny zdałem....Urzekla mnie Twoja historia, naprawde... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 albo dac komus do rozlutowania i przepchania ;D No i w sumie zapłacić niewiele mniej niż za czyściutką firmówkę... może trochę w occie pogotować... szrotówki mają sens dopóki kosztują grosze i samemu się nimi zajmujesz... jak nie to firmówke.... no... na allegro to już ludzki pojecie przechodzi - jakiś baran chce 80zł http://www.allegro.pl/item99155680_arrison...lodniczka_.html współczuje temu kto kupi... 20zł więcej i mamy firmówkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) nie twierdze że w środku jest czysta bo jak w nią troche popukam, i podącze do węża od prsznica to troce tych śmieci wyleci ;) postaram sie wyczyścić najdokładniej jak będe w stanie zeby tego syfu mi do bloczku nie naleciało.... :| @Kyniek bo ta nagrzewnica to ARRISON ! :) takiej nie kupisz @CrazyJohn możesz sie nie wypowiadać w tym temacie? pytał to odpowiedziałem a tobie nic do tego @HUD jak chcesz sam zrobić wc - wal na gg to poszukamy okazji na allegro ;) Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez aftershocK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 @Kyniek bo ta nagrzewnica to ARRISON ! :) takiej nie kupisz nie zmienia to faktu że dziadostwo które nie jest warte swojej ceny - dokładasz 20zł i jest NOWA chłodnica do komputera gdzie masz króćce jakie sobie WYMARZYSZ i wbudowanego shrouda - poprostu - kupujesz-używasz.... z drugiej strony jak ktoś nie ma co robić z pieniędzmi - trudno... niech sobie wydaje na takie "egzotyczne" dziadostwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...