Ravmar Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam chciałę kupic dysk.Maam złożonego grata z celerona 300,radeon 7000,ram dim 128mb,sound blaster live 5.1,jakis dc rom 52 chyba, i potrzebuje jakiegos dysku teraz jade na 1,2 Gb SeGate ale chce to zmieni zastanawaim sie nad dyskami z alegro jezeli mozecie mi cos doradzic ?? w allegro wwescie spis dysków i uporządkujcie od najtańszych. Dodam ze moze bede cos podkręcał ale jeszcze nie mam sprecyzowanych planów. Słyszałem ze segaty nie lubia podkręcania i mogą sie robic bad sektory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 To zalezy jaki chcesz dysk, jaki Ci jest potrzebny... Jak duzy.... Polecam Samsunga albo WD.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravmar Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 potrzebuje mały dysk sam nie wiem gdzies tak ok 6 gb +/-2gb cos takeigo to co brac tego http://www.allegro.pl/item98289334_western...gwarancja_.html ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Najlepiej seagate, stare dyski tej firmy są bardzo trwałe, jak nie to ten WD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravmar Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 co powiecie o tym maxtorze niezłacena ??http://www.allegro.pl/item97651197_okazja_40gb_maxtor_bardzo_tanio_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 No cena faktycznie niezła zresztą seria maxtorków też, kumpel mial takiego jest naprawde cieniutki i nawet cichy. Mysle ze ryzyko otrzymania niesprawnego dysku jest bardzo małe, ja bym sie nie zastanawiał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Maxtor / Seagate / WD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Samsung albo Maxtor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravmar Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 a czy mój komp ten celeron 300 mhz go odczyta 128ramu (dimy) na płycie compaqa odczyta pociągnie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...