xpektor Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ej cyz ja o czyms nie wiem, czy te 20zł ozna postawic na cos innego niz mistrza swiata??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 jak to zrobiłeś z tym 20 PLN ? bo nikomu tutaj się to nie udało, jedynie postawienie na finaliste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 no tak jak na stronce steru pisalo, z tym ze jak chcialem dac 20zl na mistrza swiata to wyskoczylo ze biore udzial w innej promocji czy jakos tak, wylogowalem sie i 20 zl bylo i obstawilem za 5zl kupona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 mi to wogole nie wyskoczylo, a otwieralem przez ie, moze przez to, ze nie bralem udzialu w zadnej promocji na betandwin ;] trudno GOL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 To chyba był bład w systemie... bo ja tak zrobic nie moge ;\ A teraz zrobilem new konto, to nawet na mistrza postawic nie moge ;[ Ide sie uczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Dzisiaj dla zabawy postawilem na meczyk Portugalia-Angola Wygrana portugali i bramkaz angoli 1 wykopuje spod bramki. Te 2 juz sie spelnilo po 10 sec :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 bramkaz angoli 1 wykopuje spod bramki. Te 2 juz sie spelnilo po 10 sec :wink: nie ma sensu, na takie cos stawiac, tu trzeba miec fart i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Dlatego 4fun jak darmowy wklad. Zreszta chyba wlasnie szczescie trzeba tez miec do tych rzeczy co nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 jutrzejsze mecze: Australia - Japonia Czechy - Stany Zjednoczone Włochy - Gana 12-06-06 21:00 jak stawiacie? 1. tu może być różnie, boje się troche postawić a jak już to japonia lub remis 2. czechy 3. jak w 1, ale raczej wygrana włoch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Ja dalem tak: X2 1 1X Zaznaczam ze jestem ubernoob w te sprawy. Chociaz bardziej wkrecily mnie teraz gonitwy psow :D Edytowane 11 Czerwca 2006 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja postawilem na Wlochy i drugi zaklad na remis Aus-Jap. Zobaczymy, moze sie uda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja postawiłem na Japonię. Myślę , że poradzi sobie z Australią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Tez stawiam na japonie na moim freestajlowym kuponiku... Na Włochy takze, i Czechy tez powinny rozgromic USA :P Dzisiejsze sie sprawdzily ;] Wicie moze kiedy zostanie moja wygrana doliczona do kaski, na betathome? edit... ok juz doliczylo moj pierwszy zarobiony keszyk. POstawilem j/w za 2.46 i sa 2 dyszki do zgarniecia. Edytowane 11 Czerwca 2006 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja też postawiłem tak jak wy, czyli Włochy, Czechy, Japonia, licze na zwycięstwo bo już będzie coś kolo 20 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Ja postawilem w nocy na Dallas [Dallas Mavericks - Miami Heat] i jestem jeszcze ciupke do przodu. Na dzisiejsze mecze MS postawilem tak jak wy, do zgarniecia calkiem niezla sumkka, a jak cos niewyjdzie zawsze mozna postawic jeszcze zaklad przed ostatnim meczem :D BTW chyba juz sobie odpuszcze totomixy i stsy ;> Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) ja bardzo licze na kadre Zico, Japonie ;) mecz emitowany będzie tylko na polsacie sport extra i na kanalach niemieckich p.s: jak dziś wygra Japonia, Włochy, Czechy to będzie już 20 zł i stawiam to na Koree, Francje, a potem całą sume jak przyniesie szczęście z tamtych wygranych na CANARINIOS ! :D Edytowane 12 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja wczoraj wygralem 11zl 30gr za posatwione 3zl :] ale dzisaj nie obstawiam cos czuje ze moze byc jakis SUPRICE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) KaxxL, a na co postawiłeś? że taki kurs był e tam, Włochy napewno wygrają, mimo tego, że zespół Ghany ma w swoich szeregeach Essiena, ale Włochy to same super gwiazdy ;] Czechy również zgniotą USA, jedynie ta Japonia :)) .. licze na nią Edytowane 12 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja ostatnio postawilem na bet-at-home.com za 5 zl 8 meczy ( tylko mistrzostwa ) - takie jak ( podaje moje typy a nie z kim grali ) - Argentyna , Anglia , Holandia , Portugalia ( i te 4 weszly ), zostaly 4 ( oby weszly :) ) - Niemcy ( wiadomo z kim :P ) , Brazylia , Francja i Hiszpania... Jak mi to wszystko wejdzie to jestem 210 zl do przodu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Iran-Meksyk --> Meksyk 1.92 Portugalia-Angola--->Portugalia 1.40 Serbia-Holandia--->Holanida 1.55 Kurs 4.17 Maks wygrana: 11.30 Onstawiane w TOTOMIXIE "] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Japonia nie zachwyca swoją grą :/ edit: GOOOOOOOOOOOOOOOOOL :D Edytowane 12 Czerwca 2006 przez koti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 1:0 no to juz mam polise :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 BRAWO JAPONIA!!! :))) Kamień z serca, ale to jeszcze nie koniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Tak do HT. Wydaje mi się , że Australia gra lepiej w polu. Brakuje jej jednak precyzji - niedokładne podania , obronione strzały japońskiego bramkarza. Japonia swój jedyny strzał celny zakończyła bramką. Japończycy za szybko tracą też piłkę , co widać w wykresie posiadania piłki. Mam tylko nadzieję , że trener Australijczyków nie zmotywuje ich zbytnio :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Japonczycy staraja sie chyba z pilka wejsc do bramki. Mieli tyle okazji by strzelac troche z dystansu, ale mimo to staraj sie na sile poczekac i podac, zanim to nastapi to obrona australii juz sie ustawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 uhhh ja stawiam tak 1 kupon czechy usa 1x wlochy ghana 1 2 kupon brazylia chorwacja 1 wlochy ghana 1 3 kupon czechy usa 1 francja szwajcaria 1x brazylia chorwacja 1 wlochy ghana 1 4kupon czechy usa 1 francja szwajcaria 1x brazylia chorwacja 1 5 kupon czechy usa 2 francja szwajcaria 1x wlochy ghana 1 w sumie troche za duzo razy dalem czechy ale zobaczymy jak to wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jeszcze 15minutek i 1st meczyk siadnie... oby ;P Leborg, jakie Dallas? Osohosi? Koszykowka:> bttw. na jednym koncie postawilem fristajlowego kuponika. Chyba z 10 meczy, ostatni 23 czerwca, w sumie teoretycznie pewniaki a do zgarniecia 600zl...]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Koniec nadziei, buuuuu :(((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Spieprzyli wszystko :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Koniec nadziei, buuuuu :(((( Spieprzyli wszystko :/ "Zabraklo na prawde niewiele" ;) 2:1 :!: :) Chlopaki, kibicowalem im, nie zebym Wam dogryzal. Nastepnym raze zycze wiecej szczescia, bo pilka to w wiekszosci fart :) Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...