Gość CBZ Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Ze tez obstawiles na derby Lodzi, nigdy nic nie wiadomo :lol: Ja raz w zyciu obstawilem 10 spotkan za 2 zl, wyciagnalem 170. Wiecej nigdy sie w to nie bawilem, wiedza + wielkie szczescie :) Edytowane 4 Października 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Oj zastanawiałem się długo czy obstawiać te łódzkie mecze ale zrezygnowałem bo to nic pewnego, za to obstawiłem na noc 4 mecze NHL żeby rano się obudzić z dobrym humorem ;) ;) (do wygrania 40E) a z nożnej irlandzka/holenderska i francuska - do wygrania 60E. Damy rade? Dziś dzięki Zaragozie wpadło 25E :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Widzew Lodz - LKS Lodz (Typ) 1 2,25 Źle Przej*** 100zl :mur: Pochopna dezycja byla... nigdy wiecej niepewniakow. O wyniku dowiedzialem sie przed chwila dopiero :D Bo wczoraj bylem na malym party i powiedzialem zeby nic nie mowili o wyniku ;) Edytowane 6 Października 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Szybkie pytanko: jaki serwis bukmacherski on-line polecacie na poczatek dla kogos kto nie obstawial jeszcze przez neta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 bet-at-home ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 bet-at-home ;] Ja takze to samo polecam.. Tam zaczalem i zostalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Ja polecam BetGun, swietne kursy maja, naprawde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamero Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 bet-at-home ;]Bet-at-home? Jedne z najniższych kursów, naprawdę uboga oferta, niewygodne poruszanie się po stronie, bardzo rzadkie zakłady "live". Zalety to bardzo szybkie doliczanie wygranych pieniędzy do stanu konta. Zdecydowanie lepszym wyjściem, nie tylko dla początkujących, jest Expekt. Oferta zakładów jest naprawdę spora, kursy często najwyższe wśród polskojęzycznych buków, strona łatwa w obsłudze. Expekt ma także sporo spotkań, które można grać "live". Naprawdę polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Jakos na forach buchmacherskich tez polecaja BAH, po stronie jakos wygodnie sie poruszam. Kursy nie maja takie zle w pilce. Pozatym brak mn depozytu, oraz wyplaty Edytowane 9 Października 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamero Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Pewnie, że można się wygodnie poruszać po BAHu (trzeba się przyzwyczaić, a czasem to trwa długo), ale jednak nie ma co porównywać funkcjonalności strony ze stroną Expekta. Co do kursów, to te na Expekcie są prawie zawsze wyższe, a na piłce nożnej różnicę widać najbardziej, często różnicę sięgają nawet dwóch dziesiątych. Co do wypłat, to na Expekcie też są bez limitu, wpłaty od 20 złotych (kartą). Edytowane 9 Października 2007 przez lamero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Ja znajac glupote sporej grupki ludzi (narodu) Ide chyba postawic ze wygra PIS, kurs zdaje sie jest cos kolo ~1.75 ? Idzie sporo zarobic... http://www.wp.pl/r/4r279 Edytowane 12 Października 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Halo, halo Panowie, moze tak odkurzymy temat z okazji nadchodzacego euro?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Halo, halo Panowie, moze tak odkurzymy temat z okazji nadchodzacego euro?;]I dzisiejszego finału LM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) Zastanawiam się właśnie nad postawieniem większej kwoty na Chelsea.. Mimo, ze na Zenit nie postawiłem a miałem takie przeczucie i się zawachałem <_< Edytowane 21 Maja 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 I dzisiejszego finału LM?to tylko jeden mecz, za duże ryzyko i trzeba postawić konkretną sumę by to miało w ogóle jakiś sens szkoda ludzie pieniędzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zastanawiam się właśnie nad postawieniem większyej kwoty na Chelsea.. Mimo, ze . na Zenit nie postawiłem a miałem takie przeczucie i się zawachałem <_< Kurna ja też się zszokowałem. Stawka na betgun była 40 złotych na Zenit i tez sie wahałem o_O Mozna było niezle na tym zarobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Mam akurat konto w Expeckcie i stawki są następujące: Manchester United - Chelsea 2.50 3.00 3.15Ale faktycznie w tym meczu nie mam już takiej pewności jak przy p. UEFA, choć jeśli miałbym obstawiać to wybrałbym CFC.. Za duze ryzyko.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Mam akurat konto w Expeckcie i stawki są następujące: Manchester United - Chelsea 2.50 3.00 3.15Ale faktycznie w tym meczu nie mam już takiej pewności jak przy p. UEFA, choć jeśli miałbym obstawiać to wybrałbym CFC.. Za duze ryzyko.. Gamebookers.com Manchester United - Chelsea 1:2.50 | X:3.10 | 2:3.00 | Normalnie myslalem ze ostatnio przez lige wloska, a konkretnie przez Juventus sobie wlosy powyrywam z glowy. Mecze pewniaki, a oni albo przegrana albo remis Oplaca sie wam stawiac duze sumy na pojedyncze zaklady? Slask Wroclaw v Lechia Gdansk 1.60 3.50 4.75 Jak myslicie, Lechia da rade wygrac? Bo jeszcze nigdy nie wygrali ze Śląskiem na wyjezdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Slask Wroclaw v Lechia Gdansk 1.60 3.50 4.75 Jak myslicie, Lechia da rade wygrac? Bo jeszcze nigdy nie wygrali ze Śląskiem na wyjezdzie. Lechia, hmm. Może być ciężko. Co do LM - kibicuję MU, ale w zakładach typowałbym Chelsea :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Lechia ma juz awans w garsci, wiec jest tu duza wariacja wynikow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Lechia ma juz awans w garsci, wiec jest tu duza wariacja wynikow ;] No po dzisiejszych wynikach stwierdzam, ze II liga jest mniej przewidywalna od I :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) to tylko jeden mecz, za duże ryzyko i trzeba postawić konkretną sumę by to miało w ogóle jakiś sens szkoda ludzie pieniędzy... No sorry, ale żeby grać trzeba mieć żyłkę hazardzisty, a żeby ustrzelić coś konkretnego trzeba dużo ryzykować :razz: A co do pojedynczych zakładów.... Zawsze można pójść moim śladem i walnąć coś większego na polaków w pierwszym meczu. Kursik jest niezły, a dla mnie ten mecz jest już przesądzony :> Edytowane 22 Maja 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Rozgrzewka przed euro, składane wczoraj po piwkach :wink: :lol2: Cholernie żałuje, że nie zagrałem za normalną stawkę, ale jakoś nie wierzyłem że ten kupon wejdzie :( Ale przynajmniej odrobiłem sobie dzisiejszą Brazylię :mur: Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Will Polish football team qualify to group stage of Champions League?Kurs 7.00 TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Austria - Croatia Euro 2008 - Mecze 2 2 (0-1) 1.80 Canada GP 2008 Zwyciezca (bez zwrotow) Formuła 1 Robert Kubica Robert Kubica 6.50 Tych na Polskę litościwie nie będę umieszczał, ale po tych wyżej przynajmniej jestem 25zł na plus :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 A propo.. przegrałem 100zł dziś :/ Miałem sen, że Polska przegra z niemcami 4:1, nie było u bukmachera takiej opcji, postawiłem na 3:1, mogłem wygrać 844zł :P Przegrałem 100... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 black_war hardcorowiec z ciebie ;] ja wygralem dzis 35 za 10. kubica-heidfeld 1, austria-chorwacja 2 i polska niemcy under 2.5 obczajcie sobie wyniki do tej pory: 2x2:0 i 2x1:0. bedzie bardzo duzo underow w tych me. poniedzialek ja odpuszczam, choc jezeli mialbym cos obstawic to moze under francja-rumunia i over wlochy-holandia, ale jutrzejsze to loteria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Kto postawił dziś kombo under 2.5 ostro się przejechał ;] Ale duet Hiszpania+Szwecja spisał się doskonale ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Gdyby nie Francja wczoraj.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajha Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Francja mi zje.... kupon na 200zl:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...