TDK1 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Mam problem włnczam WMP i mam obraz do góry nogami i po lewej stronie na dole są jakies lidzby ?? Prawie na kożdym odtwazaczu :/ PS. nie dam zdjęcia bo nie umie zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 A w innych odtwarzaczach? Jeśli tak samo, to w sterownikach DIVX można to ustawić. Ewentualnie zainstalować inną wersję, bo ta jest chyba lekko starawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 PS. nie dam zdjęcia bo nie umie zrobić wciskasz "Print Screen" na klawiaturze, wlaczasz painta, PPM i wklej i juz jest.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) wciskasz "Print Screen" na klawiaturze, wlaczasz painta, PPM i wklej i juz jest....Albo i nie ma: http://forum.divx.pl/viewtopic.php?t=14247 http://www.videoaudio.pl/forum/index.php?showtopic=1280 Mam problem włnczam WMP i mam obraz do góry nogami i po lewej stronie na dole są jakies lidzby ??A te liczby nie wyglądają przypadkiem podobnie jak te z poniższego obrazka: Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 print screen nie działa ponieważ większosc playerów wideo korzysta z trybu owerlay przy wyświetlaniu obrazu, tak ze de facto obraz nie jest wyświetlany na oknach w windowsie. Obraz jest do góry nogami bo: przestawiłeś opcję w filtrach fddshow (lub podobnych) coś pogmatwane z kodekami... wczoraj mój brat mieszał koekami to mówił ze mu filmy do góry nogami leciały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...