neomagnet Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Wiatm! Niedawno pisałem że poczekam na am2 jednak juz po krótkim czasie mnie to nudzi a stary sprzęt sobie nie radzi. Myślałem o przesiadce na a46 lub p4 d 805 (ale to tylko pomysł). Znalazłem 2 ciekawe płyty: msi Neo4-FI (która ciekawi mnie od dawna) oraz asus A8N-E (takze ciekawa). PORÓWNANIE Która z płyt będzie lepsza?? Dodam że zamierzam wsadzić do niej athlona64 3000+ i galaxy 6600ge. A za pare miesięcy x2 3800+. Płyta będzie służyła bardziej do o/c grafy niz proca chodziaz postaram się tez cpu podkręcić. Ramy juz mam załatwione prosto z niemiec patrioty 2x1gb cl2. Która z podanych płyt będzie lepsza?? Jeżeli żadna z tych to podajcie jakies inne propozycje. (tylko nie epoxy, których juz nie mozna dostac, chyba ze są dostępne). PS. Czy w tym asusie zmieści się freezer 64 pro?? Bo widze że jest tam troche mało miejsca. Pozdrowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 dlaczego nic nie piszecie?? powiedzcie tez jaki zestaw dla d 805 warto wybrac byle by nie był drozszy od tego na amd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1983 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 też się zastanawiam nad tą płytą msi testy które widziałem i opinie użytkowników bardzo mnie do niej przekonują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ludzie, zlitujcie się. czekam na odpowiedz chciałbym wiedziec przynajmniej czy na asusa będzie pasował freezer 64 pro i zalman niebieski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Co do płyt - za 330zł masz EPoXa 9NPA, jest lepszy o wiele od tych dwóch wspomnianych płyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Epox lub DFI :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 na tego dfi nie mam kasy a epox jest niedostępny i z tego co się orientuję to moge miec tylko 9NPA3 ultra za 380 zeta w miejscowym sklepie (a i tak to nie jest do konca pewne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 na tego dfi nie mam kasy a epox jest niedostępny i z tego co się orientuję to moge miec tylko 9NPA3 ultra za 380 zeta w miejscowym sklepie (a i tak to nie jest do konca pewne).Poszukaj w innych internetowych sklepach tego epoxa:)Jest to naprawde fajna płytka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) ze jest fajna to wiem. a sklepy to juz chyba wszystkie pod słańcem sprawdziłem. ostatnio pół dnia na google straciłem i owszem znalazłem tylko się okazało potem ze kolesie zapomnieli zmienic na brak towaru lub ze jest w dostawie której termin jest nie znany. lol. jest tez jedna za 450 (a za taką kase to bym wolał tego dfi) Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 dobra, jak nic nie piszecie to postaram się sam wybrać i wezme tego msi bo zbiera swietne opinie (zreszta asus takze) i ma wiecej miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...