Skocz do zawartości
nrl

Command & Conquer 3

Rekomendowane odpowiedzi

ogladalem filmik ktory byl podany - jesli duzo godzin sie spedzalo przy serii widac odrazu male roznice ...... odnosnie pierwowzoru

- grafika oczywiscie tez sliczna .

PS jakies pol roku gralem znow w C&C 1 i GOLD yeah!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przegladam sobie teraz nowe screeny, ktory wrzucili na Gamespot i stwierdzam jedno: jednostki Obcych czy w ogole trzecia frakcja psuje mi troche caloksztalt gry. C&C (nie Red Alert ofkoz) to zawsze było starcie NOD i GDI wiec po kiego grzyba wciskac 3 frakcje? A jesli juz musi byc 3 strona konfliktu to czemu nie dac jakis mutantow czy cos, tylko obcych?! Nijak mi to nie pasuje do wizerunku serii. A inna sprawa ze o ile screeny na pierwszej stronie przypominaly C&C1 to pozniejsze obrazki i filmiki juz blizsze sa Tiberian Sun. Niby nie jest to duża wada, ale jednak do C&C1 to jeszcze mu daleko. Ktos ma moze przemyslenia na ten temat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W C&C:Generals nie mialeś nawet NOD I GDI tylko amerykańców, terrorystów i chinczyków a jakoś znośnie się grało. :) Kwestia przyzwyczajenia, z drugiej strony obcy faktycznie nie pasują do klimatu C&C.

Edytowane przez Black_war

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhh, te wirtualne pieniądze na gram.pl - na play.pl bez żadnych promocji gra kosztuje 109zł (co prawda bez podkładki, ale na co to komu) :wink: . Niedługo też zapewne zamówie (choć po ostatnich grach w wersji beta sprzedawanych po normalnych cenach wolałbym jeszcze przed premierą zagrać w demo). Już około 2 lata nie kupuje gier ze znaczkiem "EA" na okładce :-P . Niech zepsują C&C3, a przedłuże moje bojkotowanie ich gier do końca życia :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po to jest pre-order ze sie nie placi od razu i mozna z niego zrezygnowac gdyby okazalo sie ze bedzie kiszka (o ile bedzie demo i sprawdzi sie to osobiscie). A jesli okaze sie wypas to juz masz swoj egzemplarz zaklepany wiec IMO warto preordery skladac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos w serwisie sie chyba pospieszyl z ta data, bo ona nie jest OFICJALNA. Kolesie napisali ze byc moze bedzie to 20 luty, ale wcale nie musi byc to ta data. Trzymajmy kciuki zeby jednak bylo to juz za tydzien (OMG znowu C&C!! :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinny pociągnąc (o ile mnie pamiec nie myli to ten sam engine jak z generals - nie jestem pewien tego ;]). Wiec z wymaganiami nie powinno być tak źle. Oczywiscie wszystko wyjdzie w praniu...

Kane przemówił :P

http://www.gamespot.com/pc/strategy/commandconquer3

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro to ten sam engine to będzie dramat z fps :(. Jeszcze tak zdupiony engine dofaszerowany bajerami płynnie być nie może. Pamiętam czasy generals i r9800pro @ xt i ciekawie w full detali nie było (1280x1024).

U mnie na FX'kie (5900xt) w 1024x768 chodziło cacy wiec teraz sie nie obawiam o to ;p. Bardziej interesuje mnie grywalność w multi ;p.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tiak tyle , że na fx 5900 to było dx 8,1 i tez miałem ten wynalazek po czym przeszedłem na r9800pro bo ten fx to ło matko boska jak tylko miał coś wyświetlic w dx 9.0 to łapał czkawkę ;). Nie ma co wróżyć z fusów pożyjemy zobaczymy , ale wiem tylko , że codemastersami to oni nie są w tym EA i full detali w 1280x1024 przy zadymie będzie chrupało .

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu? Przeciez fx obsluguje 9.0

Obsługuje jak kupa (np taki css). Ale rożnica miedzy 8.1 a 9.0 (wyglad nie ilosc fps :P) w css była minimalna (nie licząc wody) a w akcji w ogóle niezauważalna. Dla mnie Generalsy teraz na tej karcie też tak samo wygladaja jak na fx'ie ;p. Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi