war3 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 witam, gre prszedłem. ujme to tak: jest to ciekawa, ale maksymalnie zabugowana pozycja. opcje z crackiem przemilcze, ale tego, ze wywala i na niej bluescreen, to to juz jet za duzo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 ja jeszcze buga w c&c3 nie uswiadczylem w jakiej kolwiek wersji wiec nie wiem o czym piszesz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Podejrzewam, że war3 gra na piracie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 a ja stoje w Słowenii jako NOD od trzech dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam mam problem od kilku dni cały czas mam pojawia mi się w różnych odstępach czasowych błąd tego typu: http://img525.imageshack.us/img525/3671/capturerb0.jpg kiedyś jak mi się on pojawiał pomogło zainstalowanie patha teraz mam najnowszy 1.04 i nadal to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tester3000 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 A może ktoś wie jak można zmniejszyć szybkość gry , kombinowałem i nie mogę znaleźć przełącznika, w poprzednich wersjach był Game speed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobee Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Szybkość rozgrywki można zmieniać tylko w skirmishu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papik Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Czy błędy które wcześniej były wspominane (Game crash, niespodziewane wyscie do windowsa) pojawiają się także w przypadku oryginalnej wersji Tiberian Wars czy to wina [powiem wprost] - pirata. Pytam ponieważ poważnie myślę nad zakupem oryginału, ale nie chce wydawać pieniędzy na coś, co będzie mi co jakiś czas wywalało błędy... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobee Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Mam oryginała i gra ani razu się zawiesiła czy wywaliła z błędem... a już ukończyłem wszystkie kampanie, kilka potyczek i kilkanaście gier multi :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMike Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Może to wina Windowsa Visty. Na XP i po updacie 1.04 wszystko chodzi idealnie na ultra high i AAx8, AFx16. Żadnego bluescreena ani błędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Niezależnie od tego czy gra orginalna czy nie ...jeżeli wywala do windowsa i robi błedy to zapewne jest problem z directx.Wiem bo wiele osob własnie z tym miało problemy.Sama gra jakichs specjalnych niedociagniec nie ma moze z multi były problemy , ale teraz po kolejnych patchach jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Znalazłem odpowiedź na moje wywalanie do wina "Game Crash" odpowiedzialne było za to zbyt wysokie opcje grafiki zjechałem z ultra high na high i smiga jak marzenie jak za dawnych czasów. Teraz moge sobie pozwolić na aa, na ultra nie było to możliwe. Więc jak wam wywala zmniejszcie o jeden lev detale i problem zniknie. Szkoda bo na ultra miałem tyle samo klatek co na high :) ale ... wracam do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 U mnie z kolei po graniu chyba z 70 godzin nic jeszcze się nie wywaliło żadnego bugu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Już się tutaj wypowiadałem. Dzisiaj na ESWC miałem przyjemność pooglądać tę grę i powiem tylko tyle, ze jako fan serii, poprostu muszę w to zagrać, i teraz pozostaje kwestia sprawienia sobie wreszcie jakiejś VGA. Pytanie - ktoś jak to wam hula ? Konfig z podpisu, i prawdopodobnie 7600 powinno dać radę w przyzwoitych settingsach? pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 No ja mam 7600GT, i gram na full detalach z aax4, afx16, 1280x1024, poniżej 20fps nie schodzi, wypas :) Jeśli chodzi o grę to naprawdę bomba, jeden z najlepszych rtsów ostatnich lat (Company of Heroes jest lepsze :)) Powrót do korzeni, z jednej strony brak nowości, z drugiej to fajnie ze stare czasy sie przypominają. Scrinowie troche na siłę dodani, żeby grę przedłużyć, ale w sumie ujdą w tłoku :) Mamut rządzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Hmm ..Powiadzasz ze na 1gb i 7600 ponizej 20 klatek nie schodzi ...ale to chyba w kampanii i multi 1vs 1 ..zagraj na powiedzmy 3 brutali albo 5 hardow gwarantuje ze ci bedzie cieło . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 (edytowane) No bo nie gram tak - nie lubie czegos takiego... jesli pojedynek, to pojedynek, 1v1... EDIT: WTF? Gdańsk? :D Edytowane 2 Maja 2007 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 U mnie ZERO problemów. Właśnie przeszedłem Chorwację. Gierka oczywiście z patchem 1.04. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) 2 Brutal vs me 31 min Edytowane 10 Maja 2007 przez CyraxFX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 No jestem pod wrazeniem, bo ja z jednym hardem nie umiem wygrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) 2 Brutal vs me 31 min IMAGE Jak zbudowales wiecej niz jedna superbron? I jak zbudowac okret? Bo widze, ze masz tam ulubiona bron - jakis okret, to sa statki :o? Edytowane 10 Maja 2007 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zbudowałem tylko jedna superbron bo tyle można ..Ja byłem czerwony patrz uważnie ..to oni nonstop budowali superbron , co im zniszczyłem to znowu stawiali . Ten statek to poprostu okret bojowy ( w fabryce samolotów Screen). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zbudowałem tylko jedna superbron bo tyle można ..Ja byłem czerwony patrz uważnie ..to oni nonstop budowali superbron , co im zniszczyłem to znowu stawiali . Ten statek to poprostu okret bojowy ( w fabryce samolotów Screen).Czyli dobrze przypuszczalem :) Mam problem co do misji ;/. Nie moge przejsc ktorejs z kolei misji GDI, chyba 5, w Chorwacji, gdzie musze utrzymac baze, i czekac na przyjazd nowej bazy, nie ma energii, i NOD co chwile mnie najezdza, mam easy dificult, i nie moge sobie z ta misja poradzic ;/. Jakis sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Porządne zarządzanie energią. Z tego co pamietam od zachodu i południa będzie nacierać non stop infantry, więc wieżyczki strzelnicze sobie poradzą. Z północy i wschodu beda najeżdzać flame tanki i inne duperele. Musisz tak gospodarowac energią, żeby wybudować czołgi, bo same działka nie starczą. Ja nie mailem problemu z atakami, jak po kazdej ze stron mialem 2 czołgi z gwiazdką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Porządne zarządzanie energią. Z tego co pamietam od zachodu i południa będzie nacierać non stop infantry, więc wieżyczki strzelnicze sobie poradzą. Z północy i wschodu beda najeżdzać flame tanki i inne duperele. Musisz tak gospodarowac energią, żeby wybudować czołgi, bo same działka nie starczą. Ja nie mailem problemu z atakami, jak po kazdej ze stron mialem 2 czołgi z gwiazdką. tylko jak przywrocic energie :o? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) wylacz obrone p lotnicza i postaw ludzi z rakietami, przy wierzyczkach postaw po 2 czolgi (wrog bedzie w nie strzelal jak beda slabe to poprostu osylasz je do na prawy a wtym czasie czolg zapasowy do obrony i tak na zmiane) edit: energie przywracsz za pomoca "pioruna" i klikasz w budynek Edytowane 11 Maja 2007 przez Egeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Mam takie nietpowe pytanie, czy Wam tez sie ta gra tak długo instaluje , a podczas instalacji ma dziwne przestoje? Pytam sie bo grę kupiłem na allegro i płyta ma pare delikatnych rysek. ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 No jak? Nikt nie grał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 U mnie też się tak długo instalowała więc to raczej norma, a płytka była świeżutka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 http://img366.imageshack.us/my.php?image=errorcc3hq7.jpg Taki mały bład, directx9 najnowszy z kwietnia. Nie wiem od czego, gra oczwywiście orginał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...