Gość khamilek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 grzesiu to ile w koncu ten epox daje max V dla proca i dla memek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Tak jakie jest napiecie w epoxie, bo jak da rady zrobic 1.6 to biore go bez zastanawiania sie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 grzesiu to ile w koncu ten epox daje max V dla proca i dla memek ?? Tak jakie jest napiecie w epoxie, bo jak da rady zrobic 1.6 to biore go bez zastanawiania sie??? vcore: +0.15v ale płyta zawyża o 0.05v więc realnie mamy 1.6 - 1.61 vmem - 2.5v - 3.2v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 vcore: +0.15v ale płyta zawyża o 0.05v więc realnie mamy 1.6 - 1.61 vmem - 2.5v - 3.2v. Czyli dam rady ustawić 1.6 bez żadnych drucików, nowych biosów... itp.??? Poprostu kupuje płyte, zakładam proca, tentyl... i chce ustawić magistral;e 270MHz i napięcie 1.6V dam rady??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Czyli dam rady ustawić 1.6 bez żadnych drucików, nowych biosów... itp.??? Poprostu kupuje płyte, zakładam proca, tentyl... i chce ustawić magistral;e 270MHz i napięcie 1.6V dam rady??? Tak, w biosie ustawiasz + 0.15v ale jak wspominałem, płyta zawyza jak kazdy EPoX ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 I napisz mi co mam wtedy ustawić jeszcze, czyli napięcie na 1.550 + 0,15??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 W biosie masz regulacje vcore i tam ustawiasz +0.15v co powinno dawać 1.55v a daje 1.6v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 To jest o Abicie NV8: ..................... Dodatkową dziwną rzeczą jest to, żeby móc ustawiać wartości powyżej 1,55v trzeba zmienić opcję w biosie "Ddr ref voltage" na +30mv. Wtedy można się już zabrać za O/C :).....................Może w epoxie też jest taka opcja? W końcu jednak z księżyca nie wzięli tych +0,35V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 czyli co? mam zmienić napięcie pamięci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ok to jak żadnych problemów nie będzie to decyduje sie na tego epoxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość khamilek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ok to jak żadnych problemów nie będzie to decyduje sie na tego epoxa.jak chcesz to poczekaj do jutra bo jutro mam takiego dostac z sempkiem 3000 to zdam relacje co i jak :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja musze sprzedać pierwsze asusa także mam czas. Napisz jak wrażenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja jeszcze mam pytanko: czy warto dozbierać kasy do DFI Infinity czy brać epoxa??? Czytałem gdzieś że komp na tym epoxie starsznie sie wiesza, czy wystarczy fortron 350W??? Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez JacekN8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Kurde ludzie mają problemy z tymi epoxami i chyba się rozmyśle. Napiszcie kto ma Gigabyta K8N-E, podoba mi się ta płyta, bo jest tania, ma 6 złącz w karcie muzycznej, ale czy jest stabilna i czy aż tak z nią źle przy podkręcaniu??? Może Asus K8N4-E bez deluxe jest lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Kurde ludzie mają problemy z tymi epoxami i chyba się rozmyśle. Napiszcie kto ma Gigabyta K8N-E, podoba mi się ta płyta, bo jest tania, ma 6 złącz w karcie muzycznej, ale czy jest stabilna i czy aż tak z nią źle przy podkręcaniu??? Może Asus K8N4-E bez deluxe jest lepszy. rotfl. To ci ludzie są chyba jacys niedorozwinięci...gratuluje wyboru k8n-e :lol: ktora w najnowszej rewizji nie ma nawet zmiany napiecia :lol2: ps-> nie pisz postow pod rzad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 A co z Asusem???? I napiszcie czy w tym epoxie trzeba zmieniać karte dźwiękową??? Słyszałem że kiepski dzwięk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...