BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 i pchac małego do końca poki kapa jest gorąca :PBoze jak to przeczytalem to myslalem ze p i e r d o l n e :D. A wiec do autora topicu moge ci tylko napisac, ze mam podobny problem :(. Jest dziewczyna ktora wedlug mnie jest poprostu zaje$%$ tyle, ze ona ma chlopaka :(. Ten chlopak to cipa do tego lubi palic zielone :D, myslalem, zeby go na%^$ ale z drugiej strony ta dziewczyna moglaby sie wkurzyc a tego nie chce . Wiem ,ze ona mnie b.lubi po powiedziala mi to :). Tylko co tu zrobic? ona chodzi juz z tym gosciem 6miechoff. Aha tez jestem w 1-szej LO :D. PS: Apropo picia to ja caly weekend chlalem oprocz dzisiejszej niedzieli :D. Wielkei piffo wypije za wszystkich pijacych z tweak :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Przedstawie wam moja sytyacje uczuciowa i duchowa... Aha powiedziala mi jeszcze ze ma kogos na oku ale on wcale nie zwraca uwagi na nia i ze musi o nim zapomniec :roll: moim zdaniem w tym momencie powinines ja olac i nie zawrac sobie glowy kims, kto najpierw podpuszcza ciebie, potem twojego qmpla i mowi, ze "ma na oku" jeszcze 3 dla mnie to bezsesn najgorszy typ kobiety jaki moze byc !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Powiem tak. To nie jest miłosc to jest jakies zauroczenie pierwsze i moim zdaniem nie warto sie bawic z nia w te klocki. Jak sie ma 16 latkof to sie nie za bardzo umie rozruzniac co jest milosc a co zauroczenie. Po prostu jest to pierwsza jakas tam dziewczyna jesli tak to mozna tak nazwac. Spotkales wyjatkowa osobe ( przynajmniej tak ci sie wydaje ) i nie mozesz o niej przestac myslec ale to ci szybko przejdzie. Bo jak juz napisales spusciła ciebie i kumpla twojego no i ma oko na innego. Co jest niczym innym jak tylko dowodem na to ze po jej stronie niczego nie było i nie ma. Ja bym sobie darował rozczarowan. A i zrobiles najwiekszy bład jaki mozna popełnic wystraszyłes ja mowiac ze sie zakochales. Moze to brutalne jest i to nawet bardzo ale prosiles o rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Przedstawie wam moja sytyacje uczuciowa i duchowa... Aha powiedziala mi jeszcze ze ma kogos na oku ale on wcale nie zwraca uwagi na nia i ze musi o nim zapomniec :roll: moim zdaniem w tym momencie powinines ja olac i nie zawrac sobie glowy kims, kto najpierw podpuszcza ciebie, potem twojego qmpla i mowi, ze "ma na oku" jeszcze 3 dla mnie to bezsesn najgorszy typ kobiety jaki moze byc !! Racja. Trzy sroki naraz...tak się nie da. Widac, że jej w ogóle nie zależy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Bo jak juz napisales spusciła ciebie i kumpla twojego no i ma oko na innego. Co jest niczym innym jak tylko dowodem na to ze po jej stronie niczego nie było i nie ma.Shiz albo ty nie znasz sie na tych sprawach albo ta dziewczyna jest niepowazna, bo skoro ktos pisze słodkie sms'y to sory nawet najlepsza kolezanka czegos takiego nie robi, przynajmniej nie caly czas :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Bo jak juz napisales spusciła ciebie i kumpla twojego no i ma oko na innego. Co jest niczym innym jak tylko dowodem na to ze po jej stronie niczego nie było i nie ma.Shiz albo ty nie znasz sie na tych sprawach albo ta dziewczyna jest niepowazna, bo skoro ktos pisze słodkie sms'y to sory nawet najlepsza kolezanka czegos takiego nie robi, przynajmniej nie caly czas :D.Słodkie sms-y nie są dowodem...dziewczyna ma 16 lat, umysł dziecka i nie zdaje sobie sprawy co robi..dowód, późniejszy tekst z tym co go ma na oku... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Bo jak juz napisales spusciła ciebie i kumpla twojego no i ma oko na innego. Co jest niczym innym jak tylko dowodem na to ze po jej stronie niczego nie było i nie ma.Shiz albo ty nie znasz sie na tych sprawach albo ta dziewczyna jest niepowazna, bo skoro ktos pisze słodkie sms'y to sory nawet najlepsza kolezanka czegos takiego nie robi, przynajmniej nie caly czas :D.Słodkie sms-y nie są dowodem...dziewczyna ma 16 lat, umysł dziecka i nie zdaje sobie sprawy co robi..dowód, późniejszy tekst z tym co go ma na oku... :lol:To jak rozwiazesz moj problem doktorze Zoltar? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Bo jak juz napisales spusciła ciebie i kumpla twojego no i ma oko na innego. Co jest niczym innym jak tylko dowodem na to ze po jej stronie niczego nie było i nie ma.Shiz albo ty nie znasz sie na tych sprawach albo ta dziewczyna jest niepowazna, bo skoro ktos pisze słodkie sms'y to sory nawet najlepsza kolezanka czegos takiego nie robi, przynajmniej nie caly czas :D.Słodkie sms-y nie są dowodem...dziewczyna ma 16 lat, umysł dziecka i nie zdaje sobie sprawy co robi..dowód, późniejszy tekst z tym co go ma na oku... :lol:To jak rozwiazesz moj problem doktorze Zoltar? :DTez masz ten problem...? Najlepsza rada, z tego co widzę na forum to iść się zalać...dużo to nie zmieni, ale odciąży wasze myśli... :lol: Niech chłopak powalczy, jak mu tak mocno zależy. Tylko czy jest sens...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Tez masz ten problem...? Najlepsza rada, z tego co widzę na forum to iść się zalać...dużo to nie zmieni, ale odciąży wasze myśli... :lol: Niech chłopak powalczy, jak mu tak mocno zależy. Tylko czy jest sens...? Nie ja mam inny troche :D. Jest dziewczyna ktora wedlug mnie jest poprostu zaje$%$ tyle, ze ona ma chlopaka . Ten chlopak to [ciach!] do tego lubi palic zielone , myslalem, zeby go na%^$ ale z drugiej strony ta dziewczyna moglaby sie wkurzyc a tego nie chce . Wiem ,ze ona mnie b.lubi po powiedziala mi to . Tylko co tu zrobic? ona chodzi juz z tym gosciem 6miechoff. Aha tez jestem w 1-szej LO . PS: Apropo picia to ja caly weekend chlalem oprocz dzisiejszej niedzieli . Wielkei piffo wypije za wszystkich pijacych z tweak. Co do picia to juz piatek i sobota byla zakrapiaan, wiec dr. Zoltar poprosze inna recepte :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Nie ma sensu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Tez masz ten problem...? Najlepsza rada, z tego co widzę na forum to iść się zalać...dużo to nie zmieni, ale odciąży wasze myśli... :lol: Niech chłopak powalczy, jak mu tak mocno zależy. Tylko czy jest sens...? Nie ja mam inny troche :D. Jest dziewczyna ktora wedlug mnie jest poprostu zaje$%$ tyle, ze ona ma chlopaka . Ten chlopak to [ciach!] do tego lubi palic zielone , myslalem, zeby go na%^$ ale z drugiej strony ta dziewczyna moglaby sie wkurzyc a tego nie chce . Wiem ,ze ona mnie b.lubi po powiedziala mi to . Tylko co tu zrobic? ona chodzi juz z tym gosciem 6miechoff. Aha tez jestem w 1-szej LO . PS: Apropo picia to ja caly weekend chlalem oprocz dzisiejszej niedzieli . Wielkei piffo wypije za wszystkich pijacych z tweak. Co do picia to juz piatek i sobota byla zakrapiaan, wiec dr. Zoltar poprosze inna recepte :D.Doktorem nie jestem... :lol: A najlepiej będzie jak chłopak da sobie spokój narazie..niech się uczy... :lol: Jeszcze się zdarzy, że typiara stwierdzi, że jest dla niej za głupi...może aż tak mocno ma na bani. :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Potem z braku czasu (jej czasu) wszystko konczylo sie w szkole i telefonach oraz SMS'ach (ostatnio zaplacilem 1500 za rachunek).Fajnie że mając 16 lat możesz sobie pozwolić na rachunek za komórę 1500 zł. I nie żebym się czepiał ale to nie forum romantici :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Potem z braku czasu (jej czasu) wszystko konczylo sie w szkole i telefonach oraz SMS'ach (ostatnio zaplacilem 1500 za rachunek).Fajnie że mając 16 lat możesz sobie pozwolić na rachunek za komórę 1500 zł. I nie żebym się czepiał ale to nie forum romantici :? Ej stary o co ci chodzi? Kazdy ma problemy zreszta to jest osla i mozna pisac to co sie chce takie topici sa jak najbardziej na miejscu, a jak ci sie nie podoba to nie zagladaj. Widocznie w tych sprawach cienki jestes bo nie potrafisz koledze pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Potem z braku czasu (jej czasu) wszystko konczylo sie w szkole i telefonach oraz SMS'ach (ostatnio zaplacilem 1500 za rachunek).Fajnie że mając 16 lat możesz sobie pozwolić na rachunek za komórę 1500 zł. I nie żebym się czepiał ale to nie forum romantici :? Drogie to zauroczenie jest w jego przypadku... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Tez masz ten problem...? Najlepsza rada, z tego co widzę na forum to iść się zalać...dużo to nie zmieni, ale odciąży wasze myśli... :lol: Niech chłopak powalczy, jak mu tak mocno zależy. Tylko czy jest sens...? Nie ja mam inny troche :D. Jest dziewczyna ktora wedlug mnie jest poprostu zaje$%$ tyle, ze ona ma chlopaka . Ten chlopak to [ciach!] do tego lubi palic zielone , myslalem, zeby go na%^$ ale z drugiej strony ta dziewczyna moglaby sie wkurzyc a tego nie chce . Wiem ,ze ona mnie b.lubi po powiedziala mi to . Tylko co tu zrobic? ona chodzi juz z tym gosciem 6miechoff. Aha tez jestem w 1-szej LO . PS: Apropo picia to ja caly weekend chlalem oprocz dzisiejszej niedzieli . Wielkei piffo wypije za wszystkich pijacych z tweak. Co do picia to juz piatek i sobota byla zakrapiaan, wiec dr. Zoltar poprosze inna recepte :D.Doktorem nie jestem... :lol: A najlepiej będzie jak chłopak da sobie spokój narazie..niech się uczy... :lol: Jeszcze się zdarzy, że typiara stwierdzi, że jest dla niej za głupi...może aż tak mocno ma na bani. :lol: :lol: :lol: E mogles sie bardziej wysilic doktorze :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Powiem tak. Jak sie ma 16 latkof to sie nie za bardzo umie rozruzniac co jest milosc a co zauroczenie. sa wyjatki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Moje zdanie: Olej ja masz dopiero 16 - 17 lat. Poszalej. Imprez bedzie mnostwo panienek tez. Kozystaj z mlodosci a nie latasz za lalunia ktora sama nie wie czego chce. A uwierz mi mlodosci ci duzo nie zostalo. Latka zaczna leciec jak szalone. Wiec nie zawracaj sobie nia glowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 no coz jak ci zalezy to idz do niej i powiedz co na serio czujesz i wogle - olej tego kolesia - najwyzej dostaniesz po pysu - to nie takie straszne znow - znajdziesz sobie jeszcze inna a pozatym 16 lat to troche zbyt mlody wiek by marnowac zdrowie z powodu kobiet - ja tak mysle - ja tez mam problem bo 2 dziewczyny mnie kochaja - ja je tez jestem niby z 1 razem ale chce daj jej powiedzmy kosza i isc do 2 - ehhhhh zycie to sztuka wyborow!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 no coz jak ci zalezy to idz do niej i powiedz co na serio czujesz i wogle - olej tego kolesia - najwyzej dostaniesz po pysu - to nie takie straszne znow - znajdziesz sobie jeszcze inna a pozatym 16 lat to troche zbyt mlody wiek by marnowac zdrowie z powodu kobiet - ja tak mysle - ja tez mam problem bo 2 dziewczyny mnie kochaja - ja je tez jestem niby z 1 razem ale chce daj jej powiedzmy kosza i isc do 2 - ehhhhh zycie to sztuka wyborow!!! :D Genghiskhan to ty jakis playboy jestes :P ale powiem ci ze jest jeszcze jedna opcja ugadac je zeby zyc w trojkacie (mi sie tak raz udało) :twisted: i powiem ze czułem sie jakbym miał swój harem :P Normalnie szejk arabski :P Jednak wszystko sie skonczylo bo one zaczely cos do siebie czuc wiekszego niz do mnie 8O To był najwiekszy zonk mojego zycia . 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Jednak wszystko sie skonczylo bo one zaczely cos do siebie czuc wiekszego niz do mnie LOL ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 no coz jak ci zalezy to idz do niej i powiedz co na serio czujesz i wogle - olej tego kolesia - najwyzej dostaniesz po pysu - to nie takie straszne znow - znajdziesz sobie jeszcze inna a pozatym 16 lat to troche zbyt mlody wiek by marnowac zdrowie z powodu kobiet - ja tak mysle - ja tez mam problem bo 2 dziewczyny mnie kochaja - ja je tez jestem niby z 1 razem ale chce daj jej powiedzmy kosza i isc do 2 - ehhhhh zycie to sztuka wyborow!!! :D Genghiskhan to ty jakis playboy jestes :P ale powiem ci ze jest jeszcze jedna opcja ugadac je zeby zyc w trojkacie (mi sie tak raz udało) :twisted: i powiem ze czułem sie jakbym miał swój harem :P Normalnie szejk arabski :P Jednak wszystko sie skonczylo bo one zaczely cos do siebie czuc wiekszego niz do mnie 8O To był najwiekszy zonk mojego zycia . 8)20x :lol: :lol: :lol: (2 minuty ciaglego smiechu) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Złe rady, złe rady.... Osobie zakochanej nie mówi się "będą inne" i "młody jesteś" bo po pierwsze, i tak tego nie będzie słuchać, po drugie tak odpowiada 100% dziewczyn na byle jakim czacie, więc gdyby chłopak chciał tego słuchać to by sobie wlazł na pierwszego lepszego czata z nickiem "samotny" czy "smutny"... ech. Po pierwsze, od razu mówię, że na tę dziewczynę nie masz co liczyć, ona widocznie jest za młoda, żeby sama zdecydować czego chce, a z tego co piszesz wynika, że Ciebie nie chce. Po drugie, Twój kumpel to kawał drania, jeżeli wiedział o Twoich uczuciach i próbował cie wygryźć to nie zasługuje na miano przyjaciela. Po trzecie, czas nie ma znaczenia. Nie słuchaj jak Ci mówią, że ją wystraszyłeś mówiąć ją, że ją kochasz. Po prostu Ona traktowała Cię jak przyjaciela, i nie myślała o Tobie w ten sposób, a jej listy i rozmowy były po prostu zapewne jedynie szczere, a resztę sam sobie dopowiedziałeś, o co nietrudno, jeżeli coś do niej czujesz. Z doświadczenia powiem Ci, że ten sam efekt można uzyskać wyznając komuś miłośc po 2 tygodniach znajomości jak również i po 7 latach, i nie ma to najmniejszej różnicy. Po prostu, gdyby czuła coś do Ciebie, to by było OK, nawet po tych paru miesiącach. Również z doświadczenia mówię, że po wyznaniu, którego nie odwzajemniła nie masz już czego szukać ani o co walczyć. Możesz zostać jej przyjacielem, ale raczej już nie będzie tak jak kiedyś. Musisz się przyzwyczaić do myśli, że Ona do Ciebie nie czuje tego co Ty do niej. Nie zmienisz tego, a próbując tylko pogorszysz sprawę, bo sprawisz jej przykrość. Najpierw skop dupe swojemu kumplowi, a potem... to już Twoja decyzja jak postąpić. BIAŁY: Twój problem jest prosty. Pójdź do tej dziewczyny i zapytaj się czy kocha tego drugiego faceta. Jak tak, to również nic nie poradzisz. Nawet jeżeli Ciebie lubi, to kocha tego drugiego i nic nie wskórasz dopóki sama go nie rzuci. Niestety taka sytuacja, kiedy fajna dziewczyna kocha się w kimś, kto nie jest jej wart i nie asługuje na jej miłość, nie jest rzadkością. Od razu mówię, że nie jestem specem w sprawach wiadomych. Po prostu mam swój bagaż doświadczeń i dzielę się swoimi przemyśleniami. Nikomu nie narzucam zachowania, ale udzielam rady, zgodnie z tym o co prosił, według swojego sumienia. A ludziom, którzy uważają ten topic za głupi i dziecinny powiem, że nie ma co sie wstydzić. W tym wieku rozterki sercowe są na porządku dziennym i dla własnego zdrowia zamiast sie upijać lepiej sie podzielić tym z innymi. Co z tego, że to jest forum, które odwiedzają w większości "komputerowcy", przecież i oni mają uczucia, a nie wszyscy łażą po czatach i kącikach dla samotnych, gdzie połowa ludzi ma Cie w [gluteus maximus], a połowa robi sobie jaja. Pomocy można szukać zawsze i wszędzie, i nikt nie powinien się z tego wyśmiewać lub szydzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Wiesz co... Pogadaj z kumplem!! Ustalcie co i jak, a potem pogadaj z nią... Pomyśl trochę, zrób bilans. Chłodna kalkulacja. Ostanio kilka osó zwracało się do mnie z tym problemem i radziłem to samo : "POMYŚL". Zazwyczaj skutkowało. Poza tym tego typu rady na forum są hm... nieadekwatne. Piszą Ci obcy ludzie... Pogadaj lepiej z kimś kto zna lepiej sprawę. A najlepiej sam coś wymyśl i staw temu czoła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmooo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ja bym na twoim miejscu kupił bukiet róż (jakies 12 zł) i poszedl do niej powiedzial jej za ja kocham. Laska wymięknie i wpadnie ci w ramiona i jest twoja :wink: :twisted: poowdzenia[/quot powiedz mi stary gdzie Ty kupujesz te róże? na klpmbach w parku? za 12 zł to można kupiś ale bukiet stokrotek zimą!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmooo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 poza tym to mnie sie zdaje, ze niektóre wielbiają trójkąty wiec może Jej coś takiego zaproponujcie????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Wiesz że kobiety tak mają, niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Laska chciala dokonac salmonowego wyroku ale jej nie wyszlo :P 1. opcja kopnij w d u p e tego swojego kolege zeby poszedł do tej niuni i jej powiedzial ze sie w niej nei bujnol ze to tylko chwilowe zauroczenie . Pozatym co to za dobry kolega co sie z twoim materialem na laske zadaje :evil: zrob cos z tym. 2. jak sie ma 16 lat to sie mysli to jest ona i koniec k u p a jedna wielka czlowiek zaczoles liceum zobaczysz ile imprez ile lasek ile zabawy cie jeszcze czeka wiec zawrzyjcie pakt z kolega o nie podbieranie sobie lasek i dawajcie czadu napewno w tym waszym liceum sa jakies niunie . Nie ma co sie lamac ostro do przodu i pchac małego do końca poki kapa jest gorąca :P Oto rady pijanego doświadczonego 20 latka wez e sobie pod uwage i rozkmin jakis plan gry nalepiej bedzie sie z kumplem dogadac bo laska i tak kiedys odfrunie a razem ( w solidarnosci plemnikow zawsze cos sie zdziala ) :twisted: :twisted: Pozdrawiam Boże!! Piszesz takie kocopoły!! Słabo się robi!! Może mu jeszcze poradź aby w styczniu w sandałkach pobiegał!! Chyba rozumiem co Pawuś miał na myśli pisząc o przekupach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 jak to gdziees przeczytalem "P.IERDOL SYSTEM ZOSTAN NINJA" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Laska chciala dokonac salmonowego wyroku ale jej nie wyszlo :P 1. opcja kopnij w d u p e tego swojego kolege zeby poszedł do tej niuni i jej powiedzial ze sie w niej nei bujnol ze to tylko chwilowe zauroczenie . Pozatym co to za dobry kolega co sie z twoim materialem na laske zadaje :evil: zrob cos z tym. 2. jak sie ma 16 lat to sie mysli to jest ona i koniec k u p a jedna wielka czlowiek zaczoles liceum zobaczysz ile imprez ile lasek ile zabawy cie jeszcze czeka wiec zawrzyjcie pakt z kolega o nie podbieranie sobie lasek i dawajcie czadu napewno w tym waszym liceum sa jakies niunie . Nie ma co sie lamac ostro do przodu i pchac małego do końca poki kapa jest gorąca :P Oto rady pijanego doświadczonego 20 latka wez e sobie pod uwage i rozkmin jakis plan gry nalepiej bedzie sie z kumplem dogadac bo laska i tak kiedys odfrunie a razem ( w solidarnosci plemnikow zawsze cos sie zdziala ) :twisted: :twisted: Pozdrawiam Boże!! Piszesz takie kocopoły!! Słabo się robi!! Może mu jeszcze poradź aby w styczniu w sandałkach pobiegał!! Chyba rozumiem co Pawuś miał na myśli pisząc o przekupach... Po pierwsze to ty nie zabardzo zrozumiales co mialem mu do przekazania .To były rady moje wynikajaca z pewnego doswiadczenia . Dwa pisałem to jak widzieliscie w stanie nietrzezwym .Moje rady poparło kilka osob w swoich odpowiedziach . Czyzbym w takim razie mu źle radził???? zobaczymy ..... To były w kazdym razie propozycje . Napiasłem zeby sobie sam pomyslal nad tym (sam tak doradziles mu w poprzednim poscie)i rozkminil co dalej robic. Nie wiem jak ta sytuacja wyglada naprawde i nie mozna powiedziec jakie wyjscie z tego jest najlepsze . A tak nawiasem chłopak juz musi miec ladnie namieszane w głowie przez nas :( . A co do tych dwoch lasek to wiedzialem ze sa bi :twisted: tylko jakos je bardziej zwichrowalo na les i to byl zonk i mega zaskoczenie . A PAWUŚ niech sobie pawia :twisted: pusci jak mu sie cos nie podoba . :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 BIAŁY: Twój problem jest prosty. Pójdź do tej dziewczyny i zapytaj się czy kocha tego drugiego faceta. Jak tak, to również nic nie poradzisz. Nawet jeżeli Ciebie lubi, to kocha tego drugiego i nic nie wskórasz dopóki sama go nie rzuci. Niestety taka sytuacja, kiedy fajna dziewczyna kocha się w kimś, kto nie jest jej wart i nie asługuje na jej miłość, nie jest rzadkością.To mam tak sie spotkac i wprost spytac czy ona cos czuje do niego? :roll: . To nie pogorszy naszych "stosunkow"? W koncu to tak troche nie ladnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...