shakur_45 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 witam mam problem posiadam myszke logitech jak w tytule i nie dziala dioda, sama myszka jest ok, klawisze dzialaja, ale dioda nie swieci, czyli cos z opytka musi byc nie tak :/ mozna to jakos naprawic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 jak myszka jest na gwarancji i tak bardzo ci to przeszkadza to oddaj ją. Ale jak dla mnie taka usterka to zaleta :D nic ci po oczach nie daje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskacy Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 witam mam problem z tą samą myszką , wiec nie bede zaczynal nowego wątku wiec jest tak , ze chodzi ok kilka minut pozniej zaczyna świrować , tak jakbym trzymał oba przyciski na raz , zaznacza , klika itp wyglada mi to na problem z softem kupilem uzywana, bez gwarancji jakies pomysly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) witam mam problem z tą samą myszką , wiec nie bede zaczynal nowego wątku wiec jest tak , ze chodzi ok kilka minut pozniej zaczyna świrować , tak jakbym trzymał oba przyciski na raz , zaznacza , klika itp wyglada mi to na problem z softem kupilem uzywana, bez gwarancji jakies pomysly ? Pewnie uszkodzony kabelek. ( a jak jest bezprzewodowa to z baterią jest coś nie tak ) Uszkodzenie elektroniki jest mniej prawdopodobne ale też możliwe. Edytowane 19 Listopada 2008 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskacy Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Pewnie uszkodzony kabelek. ( a jak jest bezprzewodowa to z baterią jest coś nie tak ) Uszkodzenie elektroniki jest mniej prawdopodobne ale też możliwe. bezprzewodowa, bateria jest ok bo na 2 roznych sprawdzalem (oryg akum + zastepcze akumulatorki) a moze byc jakis wirus albo co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskacy Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 zauważyłem , że problemy zaczynają sie, gdy odpalę photoshopa cs2! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...