tMN Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Mam problem! :? Od czasu zainstalowania poprawek z kwietniowego Autopatchera mój komp lekko zgłupiał. Najpierw po zainstalowaniu i pierwszym odpaleniu wysypał załadowany styl (xp) i bez pytania :) zmienił wygląd. Potem okazało się, że przy każdym kliknięciu na pulpicie prawym klawiszem momentalnie komp sie wiesza - zaczyna myśleć i już tylko święta trójca!! Do ustawień ekranu moge wejść jedynie przez panel sterowania. Jak nigdy wcześniej mam teraz problemy z siecią - coś przerywa i kaprysi. W menadżerze zadań mam chyba z 7 svchostów!! Jeśli ktoś mógłby mi poradzić co zrobić będe przewdzięczny!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 u mnie jest ich 9 ;) i problemow nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 1) Przywracanie systemu. 2) Format, instalka Windowsa, żadnego autopatchera - co za dużo, to nie zdrowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) wywal verclsid.exe z system32 ewentualnie poczytaj o poprawce kb918165 chyba Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 W menadżerze zadań mam chyba z 7 svchostów!! Jeśli ktoś mógłby mi poradzić co zrobić będe przewdzięczny!! Tak ma być - w sensie to nie jest nic nienormalnego. Chcesz się bawić - services.msc i wyłączaj niepotrzebne usługi, połowa związanych z siecią to właśnie svhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMN Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 jest ok:) wystarczyło odintslować poprawkę i verclsid.exe! http://michal.osmenda.com/2006/04/13/troch...-o-verclsidexe/ ukłony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...