Nick126 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Który z tych dwóch monitorów wybrac ?? -: Fujitsu-Siemens W19-1 czy BENQ FP91GP :- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 benq jak FS to P19-2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Który z tych dwóch monitorów wybrac ?? -: Fujitsu-Siemens W19-1 czy BENQ FP91GP :- benq jak FS to P19-2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Który z tych dwóch monitorów wybrac ?? -: Fujitsu-Siemens W19-1 czy BENQ FP91GP :- Dziwny wybor ;) Pierwszy to 16:10, a drugi 5:4. Z tych dwoch bralbym BenQ bo z panoram 19" nie ma nic dobrego (wszystko na TN). Jak kupowac panorame to 20.1", tylko duzo drozsze sa i bariera moze byc cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) Dziwny wybor ;) Pierwszy to 16:10, a drugi 5:4. Z tych dwoch bralbym BenQ bo z panoram 19" nie ma nic dobrego (wszystko na TN). Jak kupowac panorame to 20.1", tylko duzo drozsze sa i bariera moze byc cena. Jak kupować panoramę to obecnie tylko 21" chyba że lubimy piksele ekstremalnie małe ( 0,258 mm ) ps. a ja nadal czekam na to 19" na IPS 16:10 1440x900 z pikselem ~0,285 , ale jak tak dalej pójdzie to za rok kupię 21" z pikselem 0,27 ,bo producenci zupełnie olali modele panoramiczne 19" ( są tylko na TN ) Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal2005 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 ma ktos lub kupuje ten monitorek Acer LCD 19'' 1952 - czyżby byłaby to alternatywa dla FSP19-2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 aha, czyli BENQ 10 maja stoi u mnie na biureczku :) miałem wątpliowści bo byłem w media i widziałem tego FS i mi sie podobał a benq nie bylo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 benq (mimo swiecących rogów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 benq (mimo swiecących rogów) swiecacych rogow tylko jak jest caly obraz na czarno.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 swiecacych rogow tylko jak jest caly obraz na czarno.. :D ja często oglądam filmy/gram w ciemnym pokoju i mnie to przeszkadza, inne monitory PVA a nawet tansze TN takich "rogów" nie mają <_< http://mitglied.lycos.de/mugger/101920/Streuscheibe.AVI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 ah... juz sie nie moge doczekac jak zawiesze go na ścianie :) a nie wiecie czy sa inne kolory ?? np.czarny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal2005 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 nie jest tylko srebrny . Gdzie zamawiasz monitor ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 w jamaro :) mowi ci to cos? bo chyba nie :D to jest sklep gdzie pracuje znajoma, wiec jakies upusty albo cos moze bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) ja często oglądam filmy/gram w ciemnym pokoju i mnie to przeszkadza, inne monitory PVA a nawet tansze TN takich "rogów" nie mają <_< http://mitglied.lycos.de/mugger/101920/Streuscheibe.AVI wiesz nie obraz sie ale wg mnie lekko wyolbrzymiasz... bo granie w ciemnym pokoju wcale nie ma wplywu na to czy widac ze rogi swieca czy nie, bo czy jest jebitnie mocne swiatlo czy nie to jak obraz jest w kazdym innym odcieniu niz czarny tych rogow nie widac... dopiero jak czasami gra sie laduje i obraz jest przez chwile czarny to widac, w zadnym innym wypadku tego nie ma... a przy ogladaniu filmow nawet jak film jest 16:9 to tez to jakby sie gubi i wogole nie rzuca w oczy. a filmik ktory podajesz w linku nie przedstawia benq i [ciach!]a az tak to te rogi w benq nie swieca. Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez kierownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 wiesz nie obraz sie ale wg mnie lekko wyolbrzymiasz... bo granie w ciemnym pokoju wcale nie ma wplywu na to czy widac ze rogi swieca czy nie, bo czy jest jebitnie mocne swiatlo czy nie to jak obraz jest w kazdym innym odcieniu niz czarny tych rogow nie widac... dopiero jak czasami gra sie laduje i obraz jest przez chwile czarny to widac, w zadnym innym wypadku tego nie ma... a przy ogladaniu filmow nawet jak film jest 16:9 to tez to jakby sie gubi i wogole nie rzuca w oczy. a filmik ktory podajesz w linku nie przedstawia benq i [ciach!]a az tak to te rogi w benq nie swieca. Nie będę się sprzeczał bo w ciemnosci (a nawet przy małym swietle) nie widziałem benq (tylko w sklepie gdzie jest jasno) dlatego prosiłem zeby ktos zrobił rozsądne zdjęcia np FEAR, filmu 16:9 , pulpitu z czarnym tłem itp przy małym oswietleniu (jedna lampka) i bez flasha w aparacie oraz pod roznymi kątami. Miałem 3 monitory na tej samej matrycy co benq i w 3 było TO SAMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...