stivo Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 A w MM obok za 12.45 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ja muszę czegoś poszukać mam 100zł ale przeznaczę na grę max 40. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Polecam GOTY Modern Warfare za 60zł. W Kolekcji Klasyki będzie BioShock :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 No wiesz na laptopa to mojego to za mocne gry bo mam Intel Gma965 128mb (X3100) i to psuje całą zabawę. Może coś innego ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 W Poniedzałek popoluje na L4D w Tesco, może trafi mi się sztuka :) Co do zajceva, większość gier do 2003 roku powinna jako tako chodzić, ale polecam Hidden & Dangerous 2 - jest chyba za 24,90zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Hmm kiedyś kolega korzystał z mojego laptopa bo mu był potrzebny (zaufany kolega) i miał Steam wraz z zainstalownym Counter Strike: Source, poluję na niego w jak najtańszej cenie najlepiej key na allegro 44zł, jak myślicie, znajdzie się taniej ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 G2Play, chyba. CSS jest przeniesiony na silnik Orange Boxa. Ja kupiłem w Saturnie za 89,90zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 (edytowane) idź sobie kup w promocji EA Classic chyba było 44.9 i sobie drugą grę dobierz gratis Edit: Sorry już po promocji Edytowane 30 Stycznia 2010 przez Art385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Jest gdzieś jeszcze Age of Empires Edycja Kolekcjonerska za 7,90? Szukałem w Poznaniu w Carefourach i niestety nie ma... Jest gdzieś jeszcze Age of Empires Edycja Kolekcjonerska za 7,90? Szukałem w Poznaniu w Carefourach i niestety nie ma a chętnie bym kupił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 idź sobie kup w promocji EA Classic chyba było 44.9 i sobie drugą grę dobierz gratis Edit: Sorry już po promocji nie dalej niz w piatek bylem w tesco i EA Classic byly po 25 za sztuke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zajrzałem dzisiaj do MM i tam gry z serii classic EA i inne "tańsze" po 44,90zl, a w Tesco obok te same 22,45zl (np. Battlefield Deluxe Edition czy L4D). Nie dla idiotów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Właśnie L4D bym kupił ale widziałem gameplaye na mojej karcie graficznej i jest taka bieda że to :( Rozejrze się może coś w CD-Action ciekawego trafi a na razie kupię kilka klasyków no i basta nawet nie jestem pewien czy kupię bo chyba pieniążki w skarbonkę i pora zbierać na coś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kupiłem dziś Crysis'a z dodatkiem z EA Classic w ostatni dzień promocji 2 w cenie 1 w Empiku ;). Czy uruchamiał ktoś Legendy RPG na W7? Działają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Właśnie L4D bym kupił ale widziałem gameplaye na mojej karcie graficznej i jest taka bieda że to :( Rozejrze się może coś w CD-Action ciekawego trafi a na razie kupię kilka klasyków no i basta nawet nie jestem pewien czy kupię bo chyba pieniążki w skarbonkę i pora zbierać na coś :)To jaką masz grafe? GF4 MX? Przecież ta gra praktycznie nie ma wymagań jak na te czasy, nie wiem jaki sprzęt trzeba mieć żeby 60 FPS nie wyciągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 60fps wyciągam, ale są częste spadki do 20-30fps. Gram na maksymalnych ustawieniach. Więc dużo nie trzeba, a gra się bardzo fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleszczynski Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 (edytowane) Na direct2drive.com jest Red Faction: Guerrilla za 4,95$. Gra dostępna dla całego świata, więc nie trzeba żadnych kombinacji z proxy. Dla Polski dolicza dolara podatku, razem wychodzi 18zł. Kupiłem wczoraj, żal przegapić taką okazję. http://www.direct2drive.com/8064/product/B...rrilla-Download Edytowane 1 Lutego 2010 przez Bleszczynski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 To jaką masz grafe? GF4 MX? Przecież ta gra praktycznie nie ma wymagań jak na te czasy, nie wiem jaki sprzęt trzeba mieć żeby 60 FPS nie wyciągnąć. Intel Gma965 Chipset Family 128mb, pozdro nienawidze przez nią całego laptopa, byle jakiś radeon nie wiem hd3200 załatwił by sprawę i w kilka gierek może jeszcze bym pograł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Na direct2drive.com jest Red Faction: Guerrilla za 4,95$. Gra dostępna dla całego świata, więc nie trzeba żadnych kombinacji z proxy. Dla Polski dolicza dolara podatku, razem wychodzi 18zł. Kupiłem wczoraj, żal przegapić taką okazję. http://www.direct2drive.com/8064/product/B...rrilla-Download Ja widzę tylko za 9 funtów? Tam ktoś wyżej napisał o CSS, że jest na silniku Orange Box - oczywiście bzdura ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 No w sumie niewielka bo jest na silniku Source, a Orange Box jest oparty na silniku Source :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleszczynski Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja widzę tylko za 9 funtów? Tam ktoś wyżej napisał o CSS, że jest na silniku Orange Box - oczywiście bzdura ;) A przypadkiem nie masz co.uk zamiast com w adresie? Cena na UK jest inna, wyzsza oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 (edytowane) Trzeba zmienić ręcznie w prawym górny rogu na US, bo jak się na pasku adresu wpisze .com to automatycznie przenosi na .uk Tylko dziwne to jest, bo skoro można sobie kupować EU po cenie US to po co są różne ceny na ten produkt? This product is available for purchase worldwide. można różnie interpretować. Edytowane 1 Lutego 2010 przez trymek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleszczynski Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Trzeba zmienić ręcznie w prawym górny rogu na US, bo jak się na pasku adresu wpisze .com to automatycznie przenosi na .uk Tylko dziwne to jest, bo skoro można sobie kupować EU po cenie US to po co są różne ceny na ten produkt? To chyba w ciachach się zapisuje. Mnie czasem przerzuca na uk, czasem nie. Generalnie jest z tym problem. This product is available for purchase worldwide. można różnie interpretować. Nie można - amerykański D2D zawsze szczegółowo opisuje kraje, z których można grę kupić, chyba że można zewsząd - wtedy worldwide. Zresztą kupiłem, karta polska z BZWBK, ściagam, nie ma co dyskutować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Upolowałem, Left 4 Dead za 24,90 w Tesco :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Też sobie chyba upoluję Left 4 Dead, jak będę miał nowy sprzęt za niedługo to sobie pogram :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Kilka gierek z EA Classic za 29.90 dostępnych jest na Ultima.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 W nowym CD-Action Blacksite: Area 51 PL Drakensang: The Dark Eye PL The Legend of Beowulf Deluxe Ski Jump 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Ubisoft Exclusive Ubisoft Exclusive - Znane gry w nowej odsłonie • PCArena.pl Wygląda to przyzwoicie i jest sporo ciekawych tytułów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 W hipermarkecie Real widziałem gry z starej kolekcji klasyki od Cenegi za 8 zł, skusiłem się na Just Cause'a ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Ubisoft Exclusive (...) Wygląda to przyzwoicie i jest sporo ciekawych tytułów. Te trzy serie wyglądają wręcz nieprzyzwoicie biednie, jeśli wziąć pod uwagę ich cenę - porównaj zawartość "czarnej serii" ("biedronka edition" tyle że w pudełku z okładką, a nie w slimie) i identycznie wycenionej Premium Games Cenegi (zresztą z tymi samymi tytułami), a pozostałych dwóch z dawnym Super$ellerem, Premierową Okazją, czy nawet Kolekcją Klasyki. Tytuły zresztą też już odwiedziły i PG, i S$, więc kolejny debiut rok/parę lat później wciąż na tej samej półce cenowej to nie okazja, a kiepski żart (a np. premierówka FC2 już od jakiegoś czasu jest dostępna po ~30 zł, wróżę wielki sukces finansowy reedycji za 2 razy więcej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 "The Settlers I-IV" za 60 zł ? :lol2: Dobry rok czy 2 lata temu kupiłem to w XK Gold za 20 czy 25 zł :lol: Na pewno akcja skierowana to niedzielnych graczy, którzy przespali inne serie, a do półek nie chce im się zaglądać. Zauważcie, że Ubi oferuje swoje gry na ładnym, dużym stoisku, nie ma tam za wiele gier przez co można nie dostać pier*olca od ilości tytułów, wszystko to stoi od razu przy głównej ścieżce w dziale gier (tak jest przynajmniej w MM). ktoś kto wejdzie na 5 min spojrzy, wybierze jedną z 15 i do kasy o to w tym chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...