twistet Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 nono promocja fajna, kupiłbym w końcu tego Darksider'a :P chociaż poczekam aż pojawi się na półkach w empiku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) Ja wziąłem na gry-online.pl, bo też od jakiegoś czasu się czaiłem na ten tytuł. W sumie z odbiorem w Empiku byłoby te 9zł taniej, ale i tak nie jest to wygórowana cena. Do tego wziąłem Guild Wars - Złotą Kolekcję i już czekam tylko na przesyłkę. Szkoda, że nigdzie w promocji nie ma LOTR: Bitwa o Środziemie I i II, bo też chciałbym to mieć w oryginale.. Jak by ktoś gdzieś spotkał, to dajcie znać. Edytowane 12 Lipca 2012 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Na Green Man Gaming jest do wzięcia za darmo "Hacker Evolution Untold" . NIE aktywuje się na steamie (tylko GMG) http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/simulation/hacker-evolution-untold/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) WOOHOO Steam summer Sale się zaczęło http://store.steampowered.com/ Edit: no i jest na Steam Darksiders za 5€ :) Edytowane 13 Lipca 2012 przez twistet 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Ktoś mi wyjaśni na czym polegają te promocje? Po przeliczeniu GTA IV kosztowałoby mnie 63 zł, a w sklepie jest za 69. Ponadto elektroniczną wersję mogę zakupić za połowę tej kwoty na gry-online. Przeglądam ofertę i naprawdę nie widzę sensu dokonania tam zakupu :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 "Każdy sklep indywidualnie ustala zarówno asortyment jaki ceny towaru, co w praktyce oznacza, że poszczególne oferty mogą odbiegać od zaprezentowanych na tej stronie." To na ciach! sa ceny na stronie tej wyprzedaży CDP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Ktoś mi wyjaśni na czym polegają te promocje? Po przeliczeniu GTA IV kosztowałoby mnie 63 zł, a w sklepie jest za 69. Ponadto elektroniczną wersję mogę zakupić za połowę tej kwoty na gry-online. Przeglądam ofertę i naprawdę nie widzę sensu dokonania tam zakupu :E Trzeba polować na -75% w daily i flash deals. Np Broken sword trilogy remastered za 1,75€ lub Trine 2 za nieco ponad 3€ jak dla mnie przyzwoita cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu_ Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 (edytowane) Ktoś mi wyjaśni na czym polegają te promocje? Po przeliczeniu GTA IV kosztowałoby mnie 63 zł, a w sklepie jest za 69. Ponadto elektroniczną wersję mogę zakupić za połowę tej kwoty na gry-online. Przeglądam ofertę i naprawdę nie widzę sensu dokonania tam zakupu :E Generalnie warte uwagi są tytuły obniżone o 75% lub więcej. W przypadku gdy będzie taka obniżka na GTA IV, będziesz mógł kupić Grand Theft Auto IV: Complete Edition (Grand Theft Auto IV + Episodes from Liberty City) za ok. 37 zł. W takim przypadku to ma już chyba sens co ? Edytowane 13 Lipca 2012 przez Wodzu_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 no zdążyłem jeszcze kupić w końcu tego Darksiders'a :D zarobiłem 10€ w Diablo to w sumie jak bym miał grę za darmo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 (edytowane) Edit: no i jest na Steam Darksiders za 5€ 4.98€ na GMG.com Co nie zmienia faktu, że po przeliczeniu przy obecnym kursie Euro, wychodzi podobnie. PS. A na Steamie już 13.39€ Edytowane 13 Lipca 2012 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/strategy/ufo-aftermath/ Ufo : Aftermath za darmo na GMG. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/rpgs/beyond-divinity/ Beyond Divinity - za darmo na GMG. Tych darmowych gier już mi się 5 uzbierało, jeszcze kilka i może przekonam się do tego ich klienta :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Najlepsze, że można je później oddać za parę $ i wykorzystać podczas zakupów innych gier ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 No to jest najfajniejsze. Darmowy dodatek do Dead Island już kiedyś dzięki temu nabyłem, a obecnie mam 3.40 $ i trzy gry, których jeszcze nie można wymienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Promocje na Origin: http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/html/pbPage.summer_sale_2012_PL/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) http://summerseal.com/ Można dostać za darmo Shadowgrounds oraz Shadowgrounds: Survivor na steama. Uwaga tylko dla ludzi o mocnych nerwach bo strona przeciążona Edytowane 18 Lipca 2012 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) Ta, wszyscy tam losują i potem dają na Steamgifts. 90% giveaway-ów to Shadowgrounds, masakra. A na Originie co niby przecenione? Bo jakoś nie widze nic. BF3 była już kiedyś za połowe tego, The Run była za 27-coś, a 79 za Syndicate to chyba marna promocja. Na szczęście bojkotuję Origin, więc niech się cmokną. Steam FTW. Edytowane 19 Lipca 2012 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 ^ Ja wziąłem ME3 za 67zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 lol nawet nie wiedziałem, że na origin jest wiesiek 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 ^ Ja wziąłem ME3 za 67zł. Jak? Teraz na dole widzę, że promocja trwała do 23:59 GMT, czyli 1:59 naszego czasu. Nic więc dziwnego że widziałem normalne ceny. Troche późno ten link sie pojawił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 No sorry, zobaczyłem że jest promo i napisałem posta, nie sprawdzałem do kiedy trwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Spoko, ja bym i tak nic nie kupił, ale ich zjechałem a obniżki chyba jednak były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trb Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Dla wielbicieli pudełek: w Carrefour w Lublinie widziałem dzisiaj Sacred - Złota Edycja i BioShocka po 5,00 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 lol nie zdziwiłbym się jak by za niedługo dodawali klucze do sacred do jajka niespodzianki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 (edytowane) Od dziś, na Androida, Death Trigger za darmo w Google Play. Edytowane 20 Lipca 2012 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuppy Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 na exosyphen.com do zgarnięcia jest za free Hacker Evolution Duality (jest jeszcze ok 2800 key'ów), jedynym minustem tego jest, że key jest odświeżany co 5 minut i kto pierwszy ten lepszy :/ może ktoś ma pomysł na jakiś skrypt, który by pobrał keya i skopiował do steama? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 Od dziś, na Androida, Death Trigger za darmo w Google Play. WTF a ja ją 2 tygodnie temu kupiłem, a w dodatku zdupczyli nowy update i się nie uruchamia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 WTF a ja ją 2 tygodnie temu kupiłem, a w dodatku zdupczyli nowy update i się nie uruchamia :/ To chyba zależy od sprzętu, u mnie działa bezbłędnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 WTF a ja ją 2 tygodnie temu kupiłem, a w dodatku zdupczyli nowy update i się nie uruchamia :/Bez jaj, też ją kupiłem za 3,99 ale nawet za taka cenę to jest jak za free biorąc pod uwagę grafe i gameplay. Wysłane z Transformera TF300 za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 no tak bo problemy sa na Jelly Bean Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...