komisarz Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Witam, Byc moze pytanie jest nieco naiwne, ale.. Kiedy nagrywam CD-R w Nero, w zakladce Burn mam opcje "buffer underrun protection" i jak sprawdzilem, dziala. Natomiast przy nagrywaniu DVD takiej opcji juz nie ma. Nie zwrocil bym na to uwagi, gdyby nie to, ze udalo mi sie ostatnio zepsuc plyte przy nagrywaniu wlasnie z powodu oroznienia buforu (windows wykryl drugi dysk w trybie pio4, nie zauwazylem od razu...). Pytanie brzmi - czy nagrywarka ta ma technologie buffer underrun dla dvd, a jezeli nie, to czy wspolczesne nagrywarki ja maja? Prosze o odpowiedzi uzytkownikow, ktorzy sprawdzili ta technike w akcji na swoich nagrywarkach dla plyt dvd, ulotki reklamowe mnie nie interesuja:) pozdrawiam komisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 W nero opcji nie pokazuje, ale działa (liteon). Jakby nie działało to zanim kupilem nowy dysk padło by sporo płytek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 W nero opcji nie pokazuje, ale działa (liteon). Jakby nie działało to zanim kupilem nowy dysk padło by sporo płytek... Dzieki, tego sie spodziewalem. Teraz musze wyjsnic jak to sie stalo, ze plytka padla z powodu oproznienia bufora na mojej nagrywarce:) pozdrawiam komisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...