Szymon Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Mam pytanie zwiazane z oswietleniem, SPIDERMAn jak to rozwiazales? jak dam diody z tylu to z potenciojemtrow cienie mi sie robią. i kupa :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Mam pytanie zwiazane z oswietleniem, SPIDERMAn jak to rozwiazales? jak dam diody z tylu to z potenciojemtrow cienie mi sie robią. i kupa :-(W zaslepce sa wieksze otwory, a z tylu jest plexa do ktorej wszystko jest zamocowane - diody sa po przekatnej galki. Zaraz zrobie i wrzuce fotke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 no no no :-) to co widze :) to wiem hehehe...tez zamocowalem na jak pisalem pudelku po cd :-) na to nalozylem taka folie matowa i potencjometr jest przymocowany do tego plastiku. Z tym ze jak pisalem dam diode z tylu to mam cień. A po przekatnej to swiatlo mi sie tak ladnie nie rozprasza - jak z tylu. Dzieki!!! czekam na fotke!!! ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 hehe :-) szkoda tylko ze nic nie widze :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 hehe :-) szkoda tylko ze nic nie widze :-)Niestety dzisiaj juz przy sztucznym swietle nie udalo mi sie zrobic lepszego zdjecia. Jutro do slonca w dzien sprobuje. WebCam rulezz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ok thx. Chociaz albo mi sie wydaje albo masz po prostu przod plomby, dioda, jeszcze jedna warstwa na ktorej jest potencjometr? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...