Mutos Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Raaaaany, zobaczcie: www.wszechpolacy.pl Jest tam czat dla narodowców i fan club Giertycha. LPR zrobił wielu osobom wodę z mózgu. Rozumiem - prawicowe poglądy, ale to już jest przesada!! Już wole tanie wina niż LPR po lekturze!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 hehe znam ten serwis od dawna :) Fajne maja forum i foty na nim. Ja nawet znam jednego czlonka Mlodziezy Wczechpolskiej z naszego forum, niejaki Robertcik :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 hehe znam ten serwis od dawna :) Fajne maja forum i foty na nim. Ja nawet znam jednego czlonka Mlodziezy Wczechpolskiej z naszego forum, niejaki Robertcik :lol: Pamiętam gościa... Przy topicu o UE popisywał się swoim chamstwem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 obadaj linki jakie maja na stronie, tez kupa smiechu ;) No i koniecznie zassaj piosenki zespolu "Twierdza" w mp3, nie ma to jak pseudo muzyczny belkot :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Swietna strona. Pozapisywałęm wszystkich nielubianych do młodzieży wszechpolskiej :lol: Ale niektórzy mają nasrane we łbach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 No nie ludzie, bo sie przekrece jak patrze na cos takiego :D LPR...dzizes <span style="color:red;">[ciach!]</span>a !!! To juz jeste przesada. Ci ludzie nie maja zielonego pojecia o Polityce i jeszcze biora sie za pranie mozgow mlodziezy ktora tez jest w pelni nieswiadoma co sie dzieje.. Ehhh, szkoda gadac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 troche oburzyla mnie ta ankieta. nie rozumiem opcji tanie wina sa lepsze?! ja bardzo lubie tanie wina i uwazam ze sa dobre, bo sa dobre i tanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 To chyba pierwsza ankieta w ktorej jest 100% zgodnosci :lol: Poproszę o 3 wina marki "Łzy Traktorzysty" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Swietna strona. Pozapisywałęm wszystkich nielubianych do młodzieży wszechpolskiej :lol: Dobry pomysł :twisted: :evil: :twisted: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 troche oburzyla mnie ta ankieta. nie rozumiem opcji tanie wina sa lepsze?! ja bardzo lubie tanie wina i uwazam ze sa dobre, bo sa dobre i tanie :D Baardzo dobrze mowisz madry czlowieku :) Wina ci za to i dla mnie Tanie wino tha best :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Nierozumiem co macie do ludzi "myslacych inaczej" :lol: dzieki takim organizacja jak MW wiemy iz wczesne uswiadamianie mlodzierzy w dziedzinie antykoncepcji jest nam bardzo potrzebne :lol: a co do sporu co jest lepsze tanie wino czy wszechpolacy wybieram oczywiscie wino bo jak tu juz zauwazono "tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie" :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 "Łzy Traktorzysty"No nie wytrzymam, co za nazwa. U mnie w Łodzi nie ma takich pyszności, są tylko "Szato De Jabol" - import z Francji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 patrzac na ten topic przypomnialo mi sie jak ogladalem jakis reportarz, pokazywali w nim leppera ubranego w takie CZERWONE dresy :D chyba w 3 paski :D tak sie z tego usmialem ....... ?? heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 [ciach!] !!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 [ciach!] Nic dodać, nic ująć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ale niektórzy maja prymitywne problemy :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 "Łzy Traktorzysty"No nie wytrzymam, co za nazwa. U mnie w Łodzi nie ma takich pyszności, są tylko "Szato De Jabol" - import z Francji.no wiesz rosyjskie.... porletarisze wszystkich narodów łączcie się :lol: :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Ruskoje Wińskoje?? Wczoraj Moskwa, dziś Bruksela!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zawsze mowilem ze to jest mafia. kosciol, lpr, radio m. A to wsyzsto po to by wypromowac tych debili z lpr'u dojsc dpo wladzy i wzbogacic sie na polskim spoleczenstwi ;<. lpr powino sie spalic (moja wychowawczyni jest w tym gownie, ale ona jest glupia i wpoltowarzysze odpowiadaja jej poziomowi IQ wiec sie nie dziwie ;].,) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Juz tak gdzieś dziś napisałem ale napiszę jeszcze raz: Ręce opadają do samej ziemi............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...