Skocz do zawartości
rmcajs

2 X 512 Mb Ddr1 Z Cls 2.0 2.5 Do Dobrego Oc Tanio

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam mobo dfi ultra-d venia 3.0+ i ma ram 2 x 512 nonejm. wykrecilem konpa na boxowym coolingu na 2800. Wpadl do mnie niedawno jeden koles i na swoich ramach ten sam komp tylko zmienione ramy proc bez laski polecial 2980. i tu moja prozba poszukuje nowych lub uzywanych 2 x512 do dobrego OC TANIO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość alepajonki

Posiadam mobo dfi ultra-d venia 3.0+ i ma ram 2 x 512 nonejm. wykrecilem konpa na boxowym coolingu na 2800. Wpadl do mnie niedawno jeden koles i na swoich ramach ten sam komp tylko zmienione ramy proc bez laski polecial 2980. i tu moja prozba poszukuje nowych lub uzywanych 2 x512 do dobrego OC TANIO

A jakie znaczenie mają pamiątki :blink: ??

Ustaw niższy dzielnik i bezproblemowo wyciągniesz to 2980 bez laski ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe to moje microny z działu sprzedam tańsze i mają pewne OC ;)

Nie ma jak autoreklama B)

@rmcajs Bierz te ramki od Yoto lub licytuj podane przezemnie Winbondy chyba lepszej na dzien dzisiejszy propozycji na allegro nie ma. Moge sie oczywiscie mylic :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może trzeba posta zacząć słowami "Proponuję Ci, drogi kolego..."? LOL Wtedy zrozumie i zobaczy. W sumie to znalazł po prostu denerwujący sposób na otrzymanie rangi "Uczestnik".

Edytowane przez mayo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi