Syrob Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 ano nic mam taki spostrzezenie apropo przycinania na xo, dopuki gralem na tv SD owszem mialem przycinki tam gdzie "wszyscy" po przesiadce na HD jakims cudem niezauwazam przycinek i tyle. a z tego co wylookalem z filmikow HD porownujacych obie wersje to wersja ps3 niema AA no i tradycyjnie ma jasniejszy obraz, poza tym wszystko jest takie same a to znaczy ze to najlepsza konwersja na ps3 bo do tej pory byly duze roznice NFS:C, R6V, Splinter Cell, COD3 itp. natomiast ja uwazam ze gra ma "klimacik" i jest good, zreszta ocena powyzej 80% o czyms swiadczy pozdrawiam @ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (...) natomiast ja uwazam ze gra ma "klimacik" i jest good, zreszta ocena powyzej 80% o czyms swiadczy pozdrawiam @ll Co nie zmienia faktu że nie musi się każdemu podobać ;). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 po tescie dema na ps3 sciagnalem wersje na X'a i zadnych zmian nie zauwazylem,aczkolwkiek to tylko byly dema-wiec nie umiem dac odpowiedzi czy w pelnej wersji beda wystepowac jakies niuanse graficzne czy tez przycinki dla obu wersji. ps.gra troche sztampowa i jak dla mnie bardzo niewykorzystany potencjal niektorych zdolnosci np.pelzanie po scianach: tylko do pewnego momentu-szkoda bo ten element moglby bardzo urozmaicic rozrywkie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Nietypowa recenzja demka Darkness na PS3: :D LOL :D (wykopane na polygamia.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...