hh_rlz Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Witam! Mam pytanie... ile mógłbym wycisnąć z mojego procka: Typ procesora Intel Pentium 4, 1800 MHz (18 x 100) Nazwa kodowa P68, Willamette, A80528 Seria D0 Zbiór instrukcji x86, MMX, SSE, SSE2 płytka: ID płyty głównej 05/03/2002-i845E-W83627H-6A69VA1LC-93 Nazwa płyty głównej Abit BD7II(-RAID)????????? i jeszcze jedno pytanko.. jaka powinna być tem. tego procka?? THX! pozdrO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Zią nie wiem czy dobrą bazkę trafiłem dla twojego procka ale : TUTAJ masz link jakie prędkości goscie osiągali ... a TUTAJ masz link coby sopbie wybrać który to procek ... oraz polecam poczytać TUTAJ czym to się je :D powodzenia RE5PECT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hh_rlz Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Zią nie wiem czy dobrą bazkę trafiłem dla twojego procka ale : TUTAJ masz link jakie prędkości goscie osiągali ... a TUTAJ masz link coby sopbie wybrać który to procek ... oraz polecam poczytać TUTAJ czym to się je :D powodzenia RE5PECT thX! za odp ale.... myslałem że ludzie wiecej z tych procków wyciągają ;/ a co do tego ostatniego linku to.... angielski :( chciałbym zeby ktoś z podobną konfiguracją kompa sie wypowiedział co do tego jak i ile podkręcił tego porcka peacE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Nie podkręcisz za wiele bo to procesor na rdzeniu Willamete, miałem takiego i jego o/c do tragedia. Z biedą leciał 400 - 500MHz więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam16v Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Miałem takiego tylko celka 1.7 i jego max to było 2.25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Nie opłaca się tego kręcić :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...