Skocz do zawartości
Gość futureeman

Problem Z Biblioteką Windows Lub Java

Rekomendowane odpowiedzi

Gość futureeman

Podczas załączania Azureusa mam taki problem:

# An unexpected error has been detected by HotSpot Virtual Machine:

#

# EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=...

#

# Java VM: Java HotSpot Client VM (1.5.0_02-b09 mixed mode, sharing)

# Problematic frame:

# C [kernel32.dll+0x979d]

prosiłbym o radę co mam zrobić, żeby uruchomić azureusa

-format odpada bo zbyt dużo roboty żeby wszystko poustawiać tak jak mam teraz wraz z formatem to 2 godziny

-nowsza wersja javy nic nie daje, to znaczy jest tak samo a dodatkowo żaden azureus się nie uruchamia a przy starszej wersji javy (teraz mam zainstalowaną) to chociaż wersja 2.3 azureusa się instaluje, ja chcę zainstalować 2.4.0.2 bo starsza wersja nie wszędzie już działa

wydawało mi się, że to jest wina biblioteki kernel32.dll ale nie jestem pewien, jeśli tak, to co mogę zrobić żeby naprawićtego dll-a albo zamienić go na ściągnięty z netu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość futureeman

a gdzie znajdę wszystkie pliki konfiguracyjne azureusa: czyli gdzie jest zapisana konfiguracja azureusa i torrenty które pobieramy bo po odinstalowaniu i zainstalowaniu azureusa konfiguracja jest zapamiętana tylko za pierwszym razem mogłem konfigurowaćzaraz po instalacji ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi