Gość futureeman Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Podczas załączania Azureusa mam taki problem: # An unexpected error has been detected by HotSpot Virtual Machine: # # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=... # # Java VM: Java HotSpot Client VM (1.5.0_02-b09 mixed mode, sharing) # Problematic frame: # C [kernel32.dll+0x979d] prosiłbym o radę co mam zrobić, żeby uruchomić azureusa -format odpada bo zbyt dużo roboty żeby wszystko poustawiać tak jak mam teraz wraz z formatem to 2 godziny -nowsza wersja javy nic nie daje, to znaczy jest tak samo a dodatkowo żaden azureus się nie uruchamia a przy starszej wersji javy (teraz mam zainstalowaną) to chociaż wersja 2.3 azureusa się instaluje, ja chcę zainstalować 2.4.0.2 bo starsza wersja nie wszędzie już działa wydawało mi się, że to jest wina biblioteki kernel32.dll ale nie jestem pewien, jeśli tak, to co mogę zrobić żeby naprawićtego dll-a albo zamienić go na ściągnięty z netu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Ummm... a kernel32.dll to nie jest jadro systemu? Tego sie chyba ot, tak nie podmienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 jeśli chodzi o kernel32.dll to można ją ściągnąćna przykład stąd: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?kernel32 więc podmienić pewnie też się da ale ja nie wiem czy to wina kernel32.dll czy javy czy jeszcze czegoś innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Podmienic sie da, ale system po czyms takim juz działał nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 więc da się jakoś uruchomić tego azureusa czy tylko format może rozwiązać ten problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 a gdzie znajdę wszystkie pliki konfiguracyjne azureusa: czyli gdzie jest zapisana konfiguracja azureusa i torrenty które pobieramy bo po odinstalowaniu i zainstalowaniu azureusa konfiguracja jest zapamiętana tylko za pierwszym razem mogłem konfigurowaćzaraz po instalacji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...